Hirdetés
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
karldergroße #4664 üzenetére
34 éves vagyok, aktívan sportolok, még is játszok online játékokkal, van, hogy amatőr versenyekre is elmegyek a barátaimmal. Én mit csináljak akkor? Ja, van munkahelyem is, feleségem is.
Miért nem lehet normálisan a kérdésre válaszolni?
-
JanR
addikt
válasz
digitalentum #3968 üzenetére
Tálcán jobb kill -> Tálcabeállítások -> Túlcsordulás a tálca sarkában.
Ott kiválaszthatod, hogy mit szeretnél látni és mit nem.(#3971) Jack Oneill:Én a saját W10 retail kulcsommal telepítettem "tisztán", 0-ról. Mindenféle gond nélkül aktiválta magát.
-
JanR
addikt
válasz
Parallaxis #3754 üzenetére
Mire gondolsz? Így a leírtak alapján nem tudom melyik funkcióra gondolsz.
Sok minden másabb, újabb a W11-ben, de ettől még mindig tartom magam az előző állításomhoz, hogy nem butább.
-
JanR
addikt
Szerintem nem butításról van szó, hanem egyszerűsítésről. Attól nem lesz valami butább, mert könnyebben tudod használni, vagy egyszerűbben eléred a keresett funkciókat. Van is egy jó mém, hogy 20 évvel ezellőtt a passziánszt hány almenün keresztül értük el a windows startmenüjében. Na ez ma már nem így működik. Akkor ez butítás? Itt nyílván nem a passziánszra gondolok, csak ez jött fel ötletnek.
-
JanR
addikt
Office (19 Pro) és Steam esetén tudom azt mondani, hogy semmi anomália nincs, tökéletesen működik mind a kettő. A munkám miatt még citrix keretrendszerre is van szükségem, az is tökéletesen működik.
Sok emberrel egyetértek, hogy ez egy Win10 + design skin pack, viszont nagyon tetszetős számomra. Gyors, fluid, nekem tetszik. Nem vagyok egy hardcore user, de amit látok, az egyelőre tetszik.
-
JanR
addikt
A windows 10 kulcsom jó a 11-hez is? Vagy először mindenképp upgradelnem kell, utána tudok csak tisztán telepíteni? Mi a javalott, vagy tapasztalat? Köszi.
-
JanR
addikt
Valakinek van esetleg Audigy hangkártyája? Működik a w11 alatt rendesen? Hétvégén frissítenék, de nem tudom mi lesz az audigy 2 se-mmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest