- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
karldergroße #4664 üzenetére
34 éves vagyok, aktívan sportolok, még is játszok online játékokkal, van, hogy amatőr versenyekre is elmegyek a barátaimmal. Én mit csináljak akkor? Ja, van munkahelyem is, feleségem is.
Miért nem lehet normálisan a kérdésre válaszolni?
-
JanR
addikt
válasz
digitalentum #3968 üzenetére
Tálcán jobb kill -> Tálcabeállítások -> Túlcsordulás a tálca sarkában.
Ott kiválaszthatod, hogy mit szeretnél látni és mit nem.(#3971) Jack Oneill:Én a saját W10 retail kulcsommal telepítettem "tisztán", 0-ról. Mindenféle gond nélkül aktiválta magát.
-
JanR
addikt
válasz
Parallaxis #3754 üzenetére
Mire gondolsz? Így a leírtak alapján nem tudom melyik funkcióra gondolsz.
Sok minden másabb, újabb a W11-ben, de ettől még mindig tartom magam az előző állításomhoz, hogy nem butább.
-
JanR
addikt
Szerintem nem butításról van szó, hanem egyszerűsítésről. Attól nem lesz valami butább, mert könnyebben tudod használni, vagy egyszerűbben eléred a keresett funkciókat. Van is egy jó mém, hogy 20 évvel ezellőtt a passziánszt hány almenün keresztül értük el a windows startmenüjében. Na ez ma már nem így működik. Akkor ez butítás? Itt nyílván nem a passziánszra gondolok, csak ez jött fel ötletnek.
-
JanR
addikt
Office (19 Pro) és Steam esetén tudom azt mondani, hogy semmi anomália nincs, tökéletesen működik mind a kettő. A munkám miatt még citrix keretrendszerre is van szükségem, az is tökéletesen működik.
Sok emberrel egyetértek, hogy ez egy Win10 + design skin pack, viszont nagyon tetszetős számomra. Gyors, fluid, nekem tetszik. Nem vagyok egy hardcore user, de amit látok, az egyelőre tetszik.
-
JanR
addikt
A windows 10 kulcsom jó a 11-hez is? Vagy először mindenképp upgradelnem kell, utána tudok csak tisztán telepíteni? Mi a javalott, vagy tapasztalat? Köszi.
-
JanR
addikt
Valakinek van esetleg Audigy hangkártyája? Működik a w11 alatt rendesen? Hétvégén frissítenék, de nem tudom mi lesz az audigy 2 se-mmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Steam Deck
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest