Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Próbáltam egy Administrative Templates-es módszert, de az letörölte az általam feltelepített drivert is. Bár lehet valamit rosszul csináltam.
-
ldave
félisten
Több monitoros rendszernél hogyan lehet megoldani azt, hogy ha egy adott monitoron indítok el egy programot, akkor azt arra a monitorra nyissa meg és ne a másikra?
-
ldave
félisten
Lenne két kérdésem így két nap használat után:
- Hangerő változtatása: Win10-ben ha rákattintottam a tálcán a hangerő ikonra, akkor az egér görgőjével tudtam hangosítani vagy halkítani, ezt most nem csinálja egyből, hanem csak ha odamozgatom az egeret még pluszban a csúszkára.
- Start menü: a felét elfoglalja ez az Ajánlott rész, ki lehet azt valahogy kapcsolni? A beállításokban hiába állítom át, továbbra is ott marad. Ugyanitt Win10-szerű kategóriákat nem lehet már az ikonokkal, pl Office együtt?Ja, meg egy extra: a tálcán jobb klikkre már nem lehet előhozni a Task Managert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest