Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Érdekesség. Ma frissült magától a win 11 23h2 - 24h2re. Ujrainditás után meglepődve tapasztaltam, hogy minden pipa zöld (LeoMoon CPU-V) és megy a Nox Player is. Tiszta telepitésnél továbbra sem múködik. - csak gondoltam leirom.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Ugy tettem. Nem volt más választásom.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Sziasztok. Éredekes "bug" -ra ment el tegnap fél napom. Esedékes volt a windows 11 ujratelepitése a gépemen ezért gondoltam egyenesen a 24H2 -t teszem fel. Minden rendben is zajlott , már fent voltak a programok amikor a következő dolgot vettem észre: Rendszeresen használom a Noxplayer android emulátort. A régebbi windows 11-en nem volt vele gond - még tegnap reggel is futattam. Aztán az uj windows 24h2-re fel se települt. Azt panaszolta, hogy nincs bekapcsolva a BIOS-ba a virtualizáció. (pedig de). A weboldalukon böngészve találtam egy pici programot LeoMoon CPU-V a neve és megmutatja hogy minden rendben van e virtualizáció terén. Nos ez a program állitása szerint az alsó 2 opció nálam nem múködött (bekarikázott rész) - piros szinnel jelent meg. Visszaraktam a 23H2 win 11-et. Ott is lefutattam és ahogy a csatolt képen is látszik, minden rendben (és fut is a Noxplayer).
Aztán ujra még egy próbát tettem a 24H2-vel, ugyanugy nem ment. Végül feladtam - ment vissza a 23H2. neten keresgéltem - de semmi hasonlót, vagy megoldást nem találtam. Gondoltam leirom, hátha valakinek segitek vele, vagy hátha valaki tud megoldást rá.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- LEGO klub
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hát nem tudom akkor nálam mi lehet. 2x telepitettem frissen tegnap és mindkétszer ugyanugy nem ment. Valami gond lehet nálam ezek szerint.