Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
Francia91 #26715 üzenetére
Nálunk W10 Enterprise fut vagy 1000 gépen, éshát jah, misem jobb mint az éjszaka közepén távolról wifi drivert telepíteni
Meg eltűnt a nyomtató🤷🏼♂️ Így eltűnt🤷🏼♂️ kész… most nincs nyomtató. Nálunk infra 8 hónapja policizza szarrá a W11-t hogy stabil legyen semmit ne barmiljon szét seba user se az MS de mi hozzáférjünk, mi már megkaptuk, lassan jön a nagyobb rollout, már előre félek.
-
moleculez
veterán
válasz
Csorbi #26347 üzenetére
Vagy ha van rá lehetőség akkor VM-ben futtatni, aztán nem baxtatni. Nálunk is melóban vannak olyan tákolmányok ( egyedileg konfigolt HR management software a saját infrával összedrótozva, ami csak WServer 2012-n fut
) hogy csak amiatt vannak VM-ek😂
Lassan cserélődik viszont már csak 1-2 üzemünkben van jelen. p -
moleculez
veterán
Sziasztok!
A következő problémám van:
Adott a laptop + külső moncsi.
Program A és B a laptop monitoron.
Program C és D a külsőn.
Lecsatlakoztatom a monitort. Win 10 alatt simán átkerült minden nyitott ablak az egyetlen aktívra (laptop) ABCD aztán kiválogattam.
Most nem, hanem így “ott felejti” Alt-Tabbal keresve ottvan persze nem zárta be, csak nem feltétlen ugrik fel az adott ablak.Ikyenkor mizu van?
-
moleculez
veterán
válasz
[CS]Blade2 #24374 üzenetére
Kopik a bill a pintől
Erről a mac topic jutott eszembe ahol egy macbookot azért használtak dokkolva billel és monitorral hogy ne kopjon a zsanér és bill
Vegyél egy Windows Hellos webcamot és problem solved🤷🏼♂️ -
-
moleculez
veterán
válasz
King Unique #23902 üzenetére
Kinek hogy🤷🏼♂️ Az N az tényleg a ló túloldala, de ha valaki szeret ezzel szórakozni… mindenkinek kell egy hobby.
LTSC: mostanában érzem úgy hogy be van lakva, minden feltelepítve, kipróbálva ami kell, aztán minden működik.
Korrekt kis középkategóriás gépem van, nem a hardver miatt van LTSC. Egyszerűen zavar a sok előretelpített bloatware amit az életben nem fogok használni, zavar a tudat na’. Ezt felraktam, volt egy File Explorer Settings meg Edge azt ennyi. Ami kellett felraktam.
-
moleculez
veterán
válasz
King Unique #23897 üzenetére
Nekem pl 11 LTSC van, aztán utólag raktam rá Win Storet🤷🏼♂️ Nekem pl egyszerűbb a csont üres rendszert belakni, mint gyomlálni a lakossági verziót.
Sőt olyan use caset is el tudok képzelni hogy otthoni gépen nem videózik csak fejleszt, grafikázik, minden másra ott a TV. Nekem is majdnem így lett csak bejött pár videós munka. -
moleculez
veterán
Kipróbáltam a Clipchamp nevű progit. Gyorsan összedobtam egy 2 perces tesztvideót. Szerkesztés közben mászkálok a timelineon hiba nélkül, minden fasza. Exportált produkció meg szaggat mint nagymuter a nokedlit. Na… de van vagy 15fps, nagyon tré.Ez ilyen trágya, vagy nálam nem karika valami?
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
Mi most az ajánlott backup - restore megoldás?
Lassan belakom a rendszert gondolkodám egy Clonezilla jellegű teljes backuppal
Plusz valami ami ütemezetten (nap végén akár) készít egy backupot ha csak 1-1 file kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest