- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #6229 üzenetére
Köszönöm a részletes választ, illetve köszönöm a többieknek is, akik írtak!
Kipróbáltam minden kombinációt, egyik se működött. Gondoltam visszaállítom a rendszerpartíciót (Synology NAS-ra van heti mentés), de az elkészített pendriveról sem akart bootolni. Már alaplapokat néztem, hogy mennyibe kerülnek, elkönyveltem, hogy ennek annyi. Azért kipróbáltam a pendriveot a laptopon, ott se ment. Ezután csináltam egy Win11 pendriveot, mondván arról mennie kell. Laptop bootolt, a dekstop gép is. De hiába próbáltam kijavíttatni vele a rendszerpartíciót, nem tudta megcsinálni. Ezután egy restart után viszont mégis megjavult a gép. Downgradeltem korábban BIOS-t, szóval most ott, vagyok, mint ahol elkezdtem. Azt hiszem ez így is marad, én hülye, karácsonykor Windows-ból BIOS-t frissíteni...
Boldog Karácsonyt, mindenki hagyja a gépet a picsába
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest