Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Tiszta telepítést csináltam és érzésre nekem gyorsabbnak tűnik, mint a W10.
Eddig még semmilyen komolyabb hibába nem ütköztem, bár a gépházban akadnak kisebb problémák, de eddig még mindent be tudtam állítani.Habár a régi menü számomra sokkal funkcionálisabb volt, nekem az az érzésem, hogy a régi control panel-es mmc ablakos menüt még mérnökök fejlesztették, ez az új gépház pedig már inkább ilyen marketinges fejlesztésnek tűnik. Persze ezzel is együtt lehet élni, de a régi menürendszerben mindent százszor egyszerűbben meg lehetett csinálni és sokkal átláthatóbb volt. Nekem ez az új design kevésbé jön be, tényleg ránézésre szebb, mint a régi, de engem jobban érdekel a használhatóság.
-
OddMan
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ott lehetne törölni az adott billentyűnyelvet, de mivel csak egy van így nem lehet.
-
OddMan
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Persze tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal. Amúgy is újra akartam már rakni a rendszert, úgyhogy gyorsan lementettem a fontos fájlokat és nyomtam egy windows reset-et. Ez megoldotta csak most vissza kell telepítenem néhány programot meg játékot.
Az upgrade-en még dolgozni kell az ms-nek mert az még nem az igazi. -
OddMan
őstag
A dev csatornát kiválasztva frissítettem a W10 rendszeremet W11-re, de a start menü maradt a régi és a start menün a jobb gomb sem működik. Lehet ezt valahogy orvosolni anélkül, hogy elvesznének a jelenlegi beállításaim és programjaim?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest