Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
A telepítő médiát készítsd újra. Én is beleszaladtam ebbe egy másfél hónapja körülbelül.
A rufus elbaszott valamit és nekem is kért driver a NUC-nál mikor telepíteni akartam egy 11-et rá. Végül egy linux alatt csináltam meg újra a médiát és úgy jó lett. Mondjuk sokat nem élt a 11 a nuc-on, de szoptam vele ez miatt egy fél napot... -
válasz
King Unique
üzenetére
Remek. Akkor gyalulom le és mehet rá linux a 3000/3000-es m.2-re.
-
Windows 11 aktiválásnál figyelembe veszi azz ssd/hdd háttértárat, vagy még mindig alaplap függő a dolog?
-
válasz
King Unique
üzenetére
Tudom, hogy vissza tudnék rá állni, meg opcionális volt, de már fel ment. Akkor működjön jól.
Ne én legyek már béta tesztelő... Elég volt a 8-nál... -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én most mentem át linuxra a 11 miatt... Amire én használom a gépet, pont sok a linux is... Attól marad a 11 játékra. De már 2 hete linuxon vagyok. Nem hiányzik a kékhalál amit az új 22h2 hozott (nekem).
-
Megjavult a fájltársítási problémám. Szerintem update jött hozzá, mert nem csináltam semmit. Már van .mkv, .jpg, .jpeg és a többi fájlom és tudom is társítani rá a programokat.
Zsír.
-
-
válasz
tal-garius
üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert a Potplayerrel nem jutok dűlőre.
Az aimppal egész jól ment a dolog, de ezzel nem akar menni. -
Fent a rendszer egy vödör szívással...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest