- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
petakpa1 #23648 üzenetére
Én csak a magam módján fejeztem ki azt, hogy már rég minden infót megkaptál, ideje lenne a tettek mezejére lépni, bár tudom (mert átolvastam a nem kevés eszmecserét), hogy 250 km-re van a másik vas. Poénnak szántam, nem másnak.
Jó pár emberke válaszolt, a legkülönbözőbb megoldásokat javasolták (kvázi kivesézték a lehetőségeket) és többször is javasolták, elmagyarázták ugyanazt.
A legegyszerűbb megoldásoktól (sima telepítés pendrive-ról, legacy-ban stb) a (leg)összetettebb megoldásokig (adk, dism, reagentc stb) kb. mindent.
Válaszd azt a megoldást, amiről úgy érzed, hogy meg tudod csinálni és hajrá, ha majd ott leszel a vas előtt.
Egy olyan alaplapon szeretnél emulálni dolgokat, ami -technológia szempontból- fényévekkel előrébb jár, mint a másik, régebbi alaplap. Ennyi erővel virtuális gép alatt is gyakorolhatnál (legacy telepítés, mbr-gpt konverzió), mert pont annyira van vagy nincs értelme, mint két ennyire eltérő deszka esetében.Viszont azt gondolom, hogy kulturált hangnemben kérdezni és segítséget kérni itt a W11 topicban nem bűn...
Nem is állítottam az ellenkezőjét, csak arra figyelj, hogy figyelmesen olvasd el a válaszokat, mert többször előfordult, hogy egyértelmű választ kaptál, mégis a következő kérdésed meg arról tanúskodott, hogy az mégsem ment át...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Jobban terjed a DirectStorage, mint gondolnánk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest