Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
üzenetére
Azért az NE feledd, hogy 2025-ig - ha jól értem - TELJES támogatást kap a Windows 10 és addigra a procid is kb. 12 éves lesz, remélhetőleg böngészésre, filmezésre még ekkor is jó lesz de másra már nem hiszem.
Nekem i5-4690 van, 6 éves 7 éve jelent meg és 4 év múlva 10 éves lesz tehát addig remélhetőleg teljes gépcsere elébe nézek.Ami szerintem azonban érdekes lesz, hogy mostantól akinek van egy kis előrelátása az csak olyan procit és alaplapot fog venni - újonnan - ami megfelel a Windows 11-nek tehát sok beragadt akár 6. vagy 7. generációs Intel procikkal vagy nem TPM-es alaplapokkal majd Dunát lehet rekeszteni.
Mert evidens, hogy én sem fogom a mostani konfigot kukázni mert az MS csettint egyet, de 4 év múlva akkor kell majd új konfigot építenem miért ne venném ezt is figyelemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs