Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
Mint írtam is, megáll az adott folyamat, és onnantól semmit nem tudok csinálni. Se az egér, se a billentyűzet nem reagál, csak reset gombbal tudom újraindítani a rendszert. Azért nem a tipikus kékhalál, mert ott a kék képernyőn megjelenik a felírat, hogy összegyűjtünk adatokat, stb., stb, és amikor eléri a 100 %-ot, a rendszer magától újraindul.
Az esetemben nem, akár napokig maradna ebben az állapotban, ha nem indítanám újra.
Amit fotót tegnap beraktam az Eseménynaplóból, ott pl. csak a Chrome volt megnyitva, épp a híreket nézegettem, még a zene se szólt, de egyébként is külső DAC-ot használok, a gyártó saját driverével.
Végül is ahhoz a megoldáshoz folyamodtam, hogy mivel minden leírás szerint, ez a bizonyos DTS APO3 nem része a Windowsnak, ezért a Szolgáltatásokban kikerestem, letiltottam, majd töröltem az egész DTS mappát, a System32-es mappából.
Lehet, hogy egyesek ezt olvasva sikítófrászt kapnak
, hogy a System32-es mappából csak úgy törölgetek, de egyrészt simán ment, másrészt több újraindítás után sem jelentkezett emiatt semmi probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
- BestBuy topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dark Souls sorozat
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, hogy a System32-es mappából csak úgy törölgetek, de egyrészt simán ment, másrészt több újraindítás után sem jelentkezett emiatt semmi probléma.