Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin.p
tag
Sziasztok!
Lehet nem a megfelelő hely a kérdésem számára, de Win 10-en nem volt soha hasonló gondom. Valaki találkozott már azzal, hogy a Windows folyamatosan visszatelepít egy bizonyos friss drivert, hiába törlöm le?
Konkrétan egy Realtek hangkártyáról van szó, amihez a Windows Update, még kikapcsolás előtt talált egy 2021-es driver verziót. Töröltem már Realtek telepítővel, DDU-val, eszközkezelőből, persze a hálózatot kilőttem, és a Windows Updatet is, de valamiért mégis mindig visszarakja.
Gondolom valahol tárolja ezeket a driver fájlokat, ahonnan vissza tudja tölteni minden újraindítás után.
Ha manuálisan próbálok régebbi illesztőt visszatelepíteni, amely még jól működött, akkor természetesen kidobja, hogy ehhez az eszközhöz frissebb illesztőprogram van telepítve.Nem találtam fórumokon megoldást rá, de hátha van itt valaki, aki szívott már hasonlóval.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest