Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thotzoltan
tag
válasz
King Unique
üzenetére
első körben az SSD-én csináltam egy plusz particiót,arra telepítettem,és amikor működött rendben,csak aztán tettem fel véglegesen..nálam a HDD csak tároló..
-
thotzoltan
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Az általatok javasolt módszerrel raktam fel a Windows 11-et,és gyönyörűen működik,semmi gondom vele.Pedig 2.generációs I7-es processzor van benne.. annyi huncutságot csinált a telepítés,hogy az Optimusnál kivette a pipát,és csak az NVidia videokártyát látta az eszköz,az integrált Intelest nem.De semmi más..szuper...!
Jó,furcsa,hogy a tálcán összerendeztek mindent,kerestem a kikapcsolást... de manuálisan is kikapcsolhatod... Még nem szeretnék megválni a gépemtől,örülök,hogy fut rajta rendben..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó,furcsa,hogy a tálcán összerendeztek mindent,kerestem a kikapcsolást... de manuálisan is kikapcsolhatod... Még nem szeretnék megválni a gépemtől,örülök,hogy fut rajta rendben..