Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Feltettem ezt a
rakás szart.Én minden build-jét élvezettel próbáltam ki anno a Win7-nek (2009 legelején), de még a Win8-Win10-et is simán próbálgattam alfa-béta állapotban és tetszett, de az, hogy nem tudom se kisebbre venni a start menü ikonokat, se nem tudom megszüntetni az összevonást, az egy rakás szar. Win10-ben is mindig az első dolgom hogy megszüntessem az ikonok összevonását.
De legalább kisebbre tudnám venni (eddig: kis ikonok használata, de ebben nincs benne) , hogy ne foglaljon el ennyi helyet az amúgyis alacsony UW monitoromból, de nem.
Akkor legalább tudnám oldalra tenni, de nem.
A tálca és az ezzel kapcsolatos UX elkúrásán kívül alig van benne újdonság, szépek az animációk, emiatt mintha gyorsabbnak érződne, aztán ennyi.
Remélem a végleges verzióban visszahozzák a régi tálcafunkciókat, mert ettől agyhúgykövet kapok. Persze aki eddig is összevontan használta (gondolom a többség), annak nem zavaró.Reméltem, hogy mondjuk a skálázással végre csinálnak valamit, ehelyett csiszoltak az UI-n meg elkúrták a tálca UX-et. Király... bár mostanában kb ennyit tud a MS.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest