Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre9211
aktív tag
Sziasztok!
Ma frissítettem 10ről miután felajánlotta néhány nappal ezelőtt az update-t(windows 10 home volt)
A laptop megfelelt a követelményeknek természetesen, és a win11-el sem volt semmi gond mindaddig ameddig az Assassins Creed Vallhallával szerettem volna játszani. Ugyanis az alap build-el nem hajlandó elindulni.
Ekkor frissítettem a legfrissebb insider bulidre(22483) és gond nélkül megy már. Csak ugye ezek elvileg instabil verziók, bár én nem találkoztam még semmi problémával pedig próbálkoztam sok mindennel h legyen
*
A kérdésem annyi lenne, és előre is bocs a láma kérdésért, hogy az insiderek is ugyanúgy kapnak frissítéseket? Mert igazából csak az AC miatt van fenn, az pedig hibátlan mint előtte 10en volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Game Pass előfizetés
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest