- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: Imádlak Bulgária
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Erről beszéltem, ha BIOS/MBR módban van telepítve jelenleg a Windows 10, akkor eleve nincs miről beszélni és ez esetben nem meglepő ha a PC Health Check alkalmazás azt írja amit... Viszont a jó hír az, hogy a BIOS/MBR módban telepített Windows 10 utólag újratelepítés és adatvesztés nélkül átkonvertálható UEFI/GPT-re, az előző válaszban linkelve lettek ehhez az instrukciók. Vagyis nem feltétlen kell Windows 10 clean install, meg ennyi erővel akkor már Windows 11 clean install is lehetne, ha a cél az utóbbira történő váltás...
Ez az UEFI-s telepítőt, illetve telepítési adathordozót készítsünk - amihez nyilván nem feltétlen kell DiskPart, jó az MCT-vel kreált is - módszer meg önmagában mit sem ér, nem szimplán ezen múlik hogy UEFI-s lesz-e a telepítés, hanem elsődlegesen azon hogy BIOS/UEFI szinten mi van a bootolási módnál beállítva, bootolásnál F12/egyéb billentyűvel előhívható menüben mi van kiválasztva, stb. -
Angel2014
addikt
Csm Dissabled.
Uefi enabled.
Secure Boot Enabled.
Sata AHCI.És rendszergazdaként indítva paranncssorból csinálj egy uefis telepítőt.
1 diskpart
2 list disk
3 select disk " itt nyiván azt választjuk ahol a pendrivunk van" Pl: select disk 1
4 clean
5 create partition primary
6 select partition 1
7 active
8 format quick fs=fat32
9 assign
10 exit -
BiP
nagyúr
válasz
starius
üzenetére
Miért pont a Dev-et raktad fel? Az fejlesztői, elég korai verzió, sok esetleges hibával.
"A sima verzióval jó volt, de valamiért az AC valhalla csak a dev verzióban indul el. "
Ezt szimplán nem is értem. Kipróbáltad a hivatalos, végleges Win11-et, azzal nem is indul el a Valhalla, ezért próbálkoztál a Devvel? -
Qwen
tag
válasz
King Unique
üzenetére
-
Qwen
tag
válasz
King Unique
üzenetére
A biosba a Secure Boot bevan kapcsolva. Sőt, nem is lehet kikapcsolna, mert inaktív ott az rész.
-
King Unique
titán
• Windows alapvető beállításainak ellenörzése
• How to Check if Windows 10 is using UEFI or Legacy BIOS
• How to Enable or Disable Secure Boot on Windows 10 PCVagyis a Secure Boot, ami UEFI bootolási mód szerinti telepítésnél játszik. Ahol ha aszerint van telepítve a Windows 10, akkor rejtély miért van esetedben kikapcsolva a Secure Boot, ha legacy (CSM) mód - aminél szükség esetén megoldható az UEFI-re konvertálás - szerint, akkor meg pláne...
-
Qwen
tag
Sziasztok.
Biztonságos rendszerindítás pontosan mit takar?
Már próbáltam mindent, amit a neten találtam, de nem jövök rá.
Mit kellene még beállítani?
Az Asus oldalán találtam pár infót, hogy mi kell a win 11-hez, azt meg is csináltam.
A bios-ba is beállítottam amit írtak.
Az alaplap egy Asus prime z370-p, ha esetleg segít valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs