- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz
#63718632 #4089 üzenetére
Az új kinézet nekem is bejön!
A rendszer tényleg gyors,de majd jövőhéten a Ryzen L3 cache probléma javításával jobb lesz.
Közepén start menű elsőnek szokatlan volt,de kezdem megszokni és 21:9 képarányú monitornál nekem hasznos.
Sokan emlegetík,hogy visszatérő 8/8.1 csak felturbózott gui és bukás rendszer lesz. Azért,mert azt állítják minden második megjelenő oprendszer bukott.
A windows 10 is jó oprendszer,de be kell látni már 6 éves és az újabb hardvereknek már a 11 lenne jobb. De ezt majd idők múltán fog kiderülni mennyire sikeres vagy bukás lesz a Windows 11.
Én váltottam és nem csalódtam benne.
A hangeszköz váltás meg két kattintás nagy cucc.
Start menü? Nekem ez is tetszik. Valakinek meg nem jön be. Amúgy is itt is két kattintás ha többi programot akarod megnézni.
Akinek meg nem tetszik akkor visszarakja a windows 10-et és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest