- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Fél éve használok probléma nélkül egy HP asztali gépet, melyen Windows 11 fut. Megjegyzem, AMD Ryzen 3 2200G proci van benne, ami ha jól tudom, még nem szerepel a kompatibilitási listában, de eddig semmi rendelleneset nem tapasztaltam. Pár napja azonban időnként elkezdett a gép újraindulni, a kék képernyő a "Your device ran into a problem and needs to restart" szöveggel. Sajnos nem tudtam lefotózni, hogy volt-e rajta valami info a hibára vonatkozóan. Valahol vissza lehet keresni esetleg a rendszerben, hogy mi miatt történik ez a dolog? Még eszembe jutott valami, előtte 1-2 nappal feljött az Update-ban, hogy van HP frissítés is, én meg elindítottam. Kiderült, hogy BIOS frissítés volt, de látszólag végigment hiba nélkül, meg közvetlenül utána se volt még gond. Ennek ellenére lehet szerepe az újraindulásokban? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Robot fűnyírók
- Netflix
- Tesla topik
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kés topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest