Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
"Szerintem az a probléma, hogy gondolatban összekötöttél valamilyen kattintgatási rituálét azzal, hogy lenyugodott."
Nem kötöttem össze. Megvártam, hogy végezzen. A frissítések miatt volt ez (ahogy már korábban is más gépeknél). Annak ellenére, hogy többször újra lett indítva a gép és látszólag végzett a frissítésekkel is, valamelyik beakadhatott, mert amikor megint újraindítottam a gépet, akkor újra kiírta, hogy várjak.....
Korábbi rendszereknél sosem voltak ilyen gondok, de 10 óta elég gyakori, hogy jön több frissítés, amiket gyorsan letölt - telepíti őket, de szinte mindig van 1, amivel hosszabb ideig szenved. Nagyon nehezen tölti le, vagy túl lassan telepíti és az az egy folyamat annyira képes megakasztani a rendszert, hogy az már zavaró.
Az antimalware folyamat azért állt le, mert letiltottam a Defendert. Mást használok helyette...
Tudom mi az a TiWorker (Windows Module Installer Worker, az is a frissítéshez tartozik és még jó pár folyamat)
Azt pedig nem értem miért tartod túlzásnak, amikor azt írtam, hogy rengeteg ember panaszkodik erre világszerte. Google találatok alapján is jól látható és ismert dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest