Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Most újratelepítettem a 11-et egy általam készített az UUP-ről letöltött telepítőkészlettel. Ezúttal a Pro N változatot tettem fel. Működött a tpm bypass reg fájl, nem kellett parancssoros telepítéshez folyamodnom. A trükk az hogy miután megtörtént az "egyesítés" be kell zárni a "gép nem elégíti ki a rendszerkövetelményeket" ablakot, ezzel visszajutunk az előző ablakhoz onnan újrakezdve a telepítést már nem jön fel a "gép nem megfelelő" ablak, hanem simán továbbenged és felkúszik a rendszer. Bekapcsoltam a Win10-ben az insider-t, de csak Win10 preview buildek elérhetők a gépem "inkompatibilitása" miatt, úgyhogy marad az UUP-ről készített iso. Az iso amiről telepítettem 22000.71-es, a rendszer viszont frissült 22000.100-asra
Nem tudom a Radeon Andrenalin drivert(RX550) fel merjem e tenni, bár nem játszok, úgyhogy felesleges. Esetleg még a realtek drivert lehet felpakolom hogy a kikapcsolás után is villogó lan ledet (a WOL-t) kikapcsoljam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom a Radeon Andrenalin drivert(RX550) fel merjem e tenni, bár nem játszok, úgyhogy felesleges. Esetleg még a realtek drivert lehet felpakolom hogy a kikapcsolás után is villogó lan ledet (a WOL-t) kikapcsoljam.