Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
theiron320
aktív tag
Szia!Próbáld ki szerintem, hogy kihúzod az összes kábelt visszadugod aztán indit.Ha nem megy akkor amikor bejön a fekete ablak akkor nyomd meg a bekapcsológombot(ne mtudom miért csak ez jutott eszembe
, de mitha egyszer nekem is lett volna ilyen )Ha még mindig nem megy akkor szerintem win7 csere lesz.Ha van valami fontos adatod a c-n akkor másold ki valamire ha nincs akkor szerintem tegyél fel egy új win7-et.Azért még várj holnapig hátha megoldódik magától és lehet valakinek van valami más ötlete. -
Jimscore
tag
hali.
nem tudom hova kéne postolnom ezért ide rakom elöre is bocsi.
na van egy nagy gondom. amikor elinditóm a gépem (win7 ultimate) akkor rendesen betölt és az "Üdvözöljük!" felirat után elsötétedik a kép és csak az egeret jeleniti meg és rendesen tudom mozgatni az egeret de viszont ha ctr+alt+delete-t nyomok akkor behozza a feladatkezelőt ahonnan eltudok inditani egy pár dolgot.
és amikor kikapcsolom a gépet elöjön a szokásos "Leállítés" képernyő és szabályosan leáll.Videó: [link] (sajnos csak ide tudtam feltölteni mert youtube ismeretlen hibát irt ki)
segitsetek lécci elöre is köszönöm.
(a videót letöltés nélkül is megtekinthetitek)
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Analóg fényképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de mitha egyszer nekem is lett volna ilyen )Ha még mindig nem megy akkor szerintem win7 csere lesz.Ha van valami fontos adatod a c-n akkor másold ki valamire ha nincs akkor szerintem tegyél fel egy új win7-et.Azért még várj holnapig hátha megoldódik magától és lehet valakinek van valami más ötlete.