Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
flurider
aktív tag
Hi !
Problémám a következő:
Talán egy fél éve húztam újra a windowst. kb 3 hete, ha egy alkalmazásból megnyitok egy intézőt, akkor jelez az f-sec, hogy trójait talált:
Név: Trojan-clicker.win32.Delf.aft.
Fájl: explorer.exe
Hely: system32 mappanem tudja kiírtani, mert az explorer.exe mindig fut. Ha feladatkezelőből lelövöm, akkor meg ugye nem találja. Mivel lehet ezt kiszedni, mert nagyon idegesítő. Egyébként minden mást megtalál, ezt is csak éppen nem tud vele mit csinláni ;í
Mielőtt felrakok ezer féle spywaredoctort megspybotsdt.. nincs valakinek ötlete? mert neten sem találtam túl sok mindent ;<<
Kösz előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- iPhone 13 mini 128 GB fekete Midnight
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest