Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• enginev3.0

félisten

Gondolom sokan használjátok a WhatPulse.org-t, és biztos sokkal többen vannak azok akik nem is ismerik.

Amit érdemes tudni róla az, hogy ha regisztrálunk, és letöltjük a programot, akkor számolja, hogy mennyi gombot nyomtál le a billentyűn, mennyit kattintottál az egérrel, illetve, hogy mennyi métert/km/mérföldet tettél meg az egérrel, majd ezt az adatot bármikor feltöltheted az oldalra a saját nevedhez, amit mindenki láthat, ha a te profilodat nézegetik.

Regisztráció:

Az első lépés, a weboldal megnyitása

Majd a következő oldal, helyes kitöltése

Egy kis segítség...

Username: Felhasználónév
    Initial Computer name: Számítógépnév
    Password: Jelszó
    Retypepassword: Jelszó újra (ugyan az)
    E-mail address: Email címed (valós emailt adj meg!)
    First name: Vezetéknév
    Last name: Keresztnév
    Homepage: Weboldal
    Country: Ország

A csillaggal jelölt részeket kötelező kitölteni!

Miután megvagy, kapsz egy emailt, amiben a neved és a kódod fog szerepelni!
    Ezután kapsz egy megerősítő emailt, a benne lévő linkre kattintva aktiválhatod a neved és kódod.
    Csak ezután tudsz belépni!

Program Letöltése, és Telepítése.

Értelem szerűen az operációs rendszerednek megfelelőt töltsd le!

Feltelepítés után, beírod a neved és a kódod, majd Close gomb megnyomásával, a program már is elkezd számolni, amit nyomon tudsz követni az óra melletti W betű-s ikonnal.

Az óra melletti ikonra kattintással a következő menükből választhatunk:

A legfelső menü ponttal (Pulse Now!) tudod az oldalra feltölteni az éppen aktuális státuszod.

PROHARDVER! lapcsalád team.

Ha már csináltam egy külön topicot Whatpulse-nak, akkor már legyen külön csapatunk is, így hát neki láttam és elkészítettem a saját PROHARDVER! Team-ünket.

Amennyiben szeretnél csatlakozni, nincs más dolgod mint, a bal oldali menük közül rákattintani az TEAMS menüre.

Itt kattints a Join Team-re!

Ide írd be, hogy "Prohardver", természetesen macskakörmök nélkül!

Majd a Search Results-nál kiírja a Prohardver- csapat nevét, kattints rá.

Ezáltal sikeresen csatlakoztál a csapatunkhoz

:C

Kis info:

-A program néha "kiakad" ha a géped nagyon nagy terhelés alatt van, ilyenkor megeshet hogy a programot, újra kell indítanod és csak utána számol tovább!

-A gép kikapcsolása és újra bekapcsolása után IS számolja tovább, az az nem "felejti" el, az éppen aktuális állásod!

-Ha a program a bejelentkező ablakot rakja eléd egy Windows reinstall után, vagy épp helytelenül indítottad újra a géped és ez előtt nem Pulse-oltál akkor sajnos az az előtti statisztikád elveszik a programból, ezért minden Windows telepítés előtt érdemes Pulse-olni, egyébként akkor nyomsz rá amikor akarsz (én minden vasárnap szoktam, ilyenkor átlagba olyan 180.000 billentyű lenyomásom és 30-40.000 egér kattintás van meg!)

Remélem minél többen csatlakoztok hozzánk, a csapatba és minél jobb helyezést értek/érünk el, egyéni és csapat szintben is.

A Prohardver! csapat statisztikája ITT következő nyomon

Remélem, így első Topicnak sikeres lesz, és nem rontottam el semmit :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés