Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
Batman
őstag
Kérlek itt tedd fel a kérdésed és pontos típusmegjelöléssel együtt:
Bővebben: link
Batman -
GodHeart
senior tag
Noh kérem szépen eljutottam oda, hogy már tudok képet csinálni a winfos alap progijával, amit persze programnak jóindulattal sem lehet nevezni. De nemtudom a felbontást állítani sehol sem, pedig a gép tud 640*480-at!! Valakinek most már tényleg valami 5lete!?
-
GodHeart
senior tag
elég sokat keresgéltem a neten, de valahogy egyik program sem jött be, és olyan szvsz elismert programot nem is találtam.
Na szóval lenne egy Philips webkamerám, amivel anno szeretnék képeket készíteni, meg persze videót is felvenni. Az alap progija nemjó, mert az csak win9x, meg hát már elég régi is. /4-5-6éves/ Ha valaki tud jó progamot ne tartsa vissza! : )
Aktív témák
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest