Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sziada5925
aktív tag
Hát elsőre én is belenyúltam a kamerákba mert vettem egy Sweex nevű holland gyártmányt, jó meg minden működik szépen de ez ma már nagyon kevés és a mikrofon részébe is kiabálni kell. Nekem Logitech Quickcam Messengerem van a régi típus, meg vagyok vele elégedve, azon kívül, hogy a feltelepítéshez sokszor nem működik se a gyári driver se a legújabb. Ez Logitech betegség mondjuk... De a Genius kamerák sem tűnnek rossznak.Hát ajánlani nem tudnék semmi jót mert annyira nem vagyok képben a piacon, de szerintem lesz aki segíteni fog!

-
sziada5925
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Hát igaz nekem Logitech kamerám van
fehéregyensúly--> white balance szerintem 
-
sziada5925
aktív tag
válasz
LordVader80
üzenetére
Én meg most xp alatt találtam meg a megfelelő drivert. Ha szükséged lenne rá akkor adok egy linket. Végre! ja és köszi!

-
sziada5925
aktív tag
válasz
LordVader80
üzenetére
Szia!
Nekem is ugyanilyen gondjaim vannak a Quickcam Messengerrel... egy régebbi driverrel működött szépen, amit most nem találok sehol, de ez újaknál megáll ott hogy csatlakoztassam a kamerát. Elég irritáló hiba ez a Logitech részéről, és legalább kijavítanák és nem csak az újfajta Quickcam Messengerhez lenne friss driver, amivel persze az enyém akármilyen buherálással sem működik
Ha valaki tud működő drivert, most éppen Vistára (x86), akkor kérem tegye be a linket a fórumba, biztos más is hasznát venné!
Köszönöm előre is! Üdv. Ádám 
Új hozzászólás Aktív témák
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB DDR5 512GB NVMe gar
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyszer próbáltam neonban akkor ilyen Hulk effektus minden zöldre elszineződött...
fehéregyensúly--> white balance szerintem

Ha valaki tud működő drivert, most éppen Vistára (x86), akkor kérem tegye be a linket a fórumba, biztos más is hasznát venné!