Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
Sziasztok!
Tud valaki tippet arra nézve, hogy hogyan tudok egy IP kamerát életre kelteni úgy, hogy nincs lehetőségem csatlakoztatni a routerhez? Többször volt már ez a kamera használva, az utasításában le van írva, hogy routerhez kell csatlakozni kábellel az első bekapcsolás alkalmával, vagy ha máshova viszem. Viszont most erre nincsen lehetőségem. Addig kéne eljutnom a kamera belső kezelőfelületén, hogy bekapcsoljam a wifit. Ha tudok csatlakozni routerhez akkor ez úgy szokott menni, hogy egy program megmondja a kamera IP címét és azon keresztül be tudok lépni. Most helyi hálózaton (lan kábellel összekötve a gép és a kamera) próbálkozok, eddig sikertelenül. Ötlet?
-
aviator
tag
Sziasztok!
Az előttem szóló kollegához nagyon hasonló lenne az én kérdésem is, kiegészítve azzal, hogy én melegházban szeretnék madárfészekről folyamatos felvételt készíteni, ami valami streamen keresztül kellene, hogy nézhető legyen az interneten. Igen tudom, kicsit komplex a probléma és a fele nem ebbe a topikba való. Szóval nem muszáj full HD csak normális képminőség kellene.
Köszönöm az ötleteket, javaslatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- ASUS ROG G70S retro gamer laptop 17 dual GPU SLI ritka különlegesség
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest