Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
-Faceless-
üzenetére
Én megvettem HO miatt 9K-ért az itthoni géphez, nem akartam drágábbat. A képminőség szo-szo, nem vészes, bár mintha gloria lenne mögöttem, ha beég a háttér. Nagyon halszemes, feleslegesen belátja az egész szobát kb, de csak a nagy felbontáshoz képest rossz a minőség, azért bőven veri az átlag laptopos cameket.
A halszem torzítást én levettem OBO filterrel, a hang viszont borzasztó, egyszerűen nem értenek, annyira dobozhangú, ahogy a lenti videóban is hallani. Elkezdtem hekkelni a hangbeállításokat ekvalizerrel (APO), mostmár talán érteni a beszédet, de elkezdtem mikrofonokat nézni mellé (szívesen veszem az ajánlásokat!). Az Iriun webcam fényévekkel jobb volt hangban és képben egy iphone-nal, de sajnos többször kékhalálozott tőle a gépem vidkonf közben. Még gondolkozom, hogy visszaküldjem-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Marathon (2025)
- Yettel topik
- Előzetest kapott az új Street Fighter-film, októberben debütál a mozikban
- Parfüm topik
- Directive 8020 - Egy perc alatt minden, amit a játékról tudni kell
- Sorozatok
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest