Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
És? Az enyémen úgyis azt fogja látni, hogy 'eredeti'
Egyébként már van ára a VX-5000-nek kb. 10e Ft bár nem olcsó, ennyit valószínűleg meg is ér (megtévesztő lehet, hogy csak 0,3 megapixeles ugyanis érezhetően szebb képet ad az 1,3 megapixeles MSI-nél és a fókusz is sokkal gyorsabb ami bizony nagyon sokat ad a jó videóhoz).Szerintem egy vastagabb tárgyra is rá tudod rakni mivel addig az egy napig amíg használtam szinte bármira rá tudtam rakni mert az alsó része széthajtható. Sajnos most már nem tudom kipróbálni mert tesómnál van Franciaországban de a videóhívás képe amit ad az elég jó
És az egész szobát megmutatta egy lassú forgatással 
-
p_adam
addikt
Én egy MSI StarCam Clip II mellett döntöttem, és tudom ajánlani mert megfelel a feltételeknek és a képe is jó és még fekete is
. És be fogok még szerezni mellé egy Microsoft LifeCam VX-5000-t (drágább de jobb is a képe) is de az nem csíptetős szóval neked valszeg az MSI ajánlott.Itt vettem (DigitalTrend): [link]
-
Macilaci457
őstag
Olyat nem nagyon találsz. Viszont a csipeszt le lehet állítani (tenni az asztalra) így egy kis kétoldalon tapadó ragasztócsíkkal felteheted a monitorra. Ennél jöbb ötletem nincsen.
Több kamerából amit kipróbáltam a legjobb képet nem túl drágán az A4Tech kamerák adták.(kamera alapú szoftver alkalmazáshoz kellett, nem chatelni!)
Kb 5.000.- Ft-ra számíts. A laptopra tehető (kétoldalas ragasztóval ez is működik!) ami nekem van nem nagyobb mint egy AA-s ceruzaelem! Csak azért írom, mert én ezt venném nagy monitorra is.
Igy néz ki:
Ami még ugyan ilyen minőséget adott, ez volt:

Ahogy ezen is látod, megáll a lábán felcsíptetés nélkül is.
Egy XI. kerületi kis boltban mindkettő 5k volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- Suzuki topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként már van ára a VX-5000-nek kb. 10e Ft bár nem olcsó, ennyit valószínűleg meg is ér (megtévesztő lehet, hogy csak 0,3 megapixeles ugyanis érezhetően szebb képet ad az 1,3 megapixeles MSI-nél és a fókusz is sokkal gyorsabb ami bizony nagyon sokat ad a jó videóhoz).