Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
renegat1
tag
válasz direwolf #3974 üzenetére
Igen. Nem kap IP címet. Próbáltam fix IP-vel is. Bekapcsoláskor felpörög a hdd, de utána mintha nem csinálna semmit. Törlöm az egészet, és kezdem újra. Az nem gond ugye, hogy a firmware-t pendrive-ról töltötte be? Amikor töltöttem le, akkor kiírta, hogy a data partícióra (/mnt/sdb4 volt nekem) nem menthetem. Oda engedte kicsomagolni is, és onnan töltötte be a partíciókra.
-
renegat1
tag
válasz direwolf #3968 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget. Végigcsináltam mindent a leírásod szerint. Hiba nélkül ment minden. Viszont most sem működik. Bekapcsoláskor sárga volt a led. majd piros, majd most újra sárga. Lehetséges, hogy a hdd nem kompatibilis? WD Caviar Green. Több mint fél óra alatt már csatlakoznia kellett volna nem? -
renegat1
tag
Sziasztok!
Találtam v3-as firmware-t. A 3949-es hozzászólás szerint próbáltam feltenni a partíciókra az image fájlokat, de valami nem kerek nálam. Az 5,6,7,8 partíciókat nem kell formázni és mountolni? MD0 nálam nincs, helyette az 1,2 partíciókra menne az image fájl. Kiírja, hogy a könyvtárba került a fájl, de egyik partíció mérete sem változik. Tud segíteni valaki? -
renegat1
tag
Sziasztok!
Kaptam egy WD My Cloud NAS-t. Gen 1-es. Kicserélték benne az 1 TB-os winchestert 2TB-osra, és utána már nem tudták használni. Odáig eljutottam vele, hogy feltettem a 2TB-os virgin image-t, linux segítségével. Hogyan tovább? Routerre rákötve mit kell beállítani, hogy hozzáférjek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest