- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Lassan kezdem úgy érezni ,hogy az országban csak én vagyok olyan "balek" aki pénzért vett navi programot.
Nem te vagy az egyetlen. Megvettem az iGO 2005-őt (hallottál róla egyáltalán?), aztán megvettem az iGO8 full EU-t. Minden programot megvettem, amit a Galaxy-n használok, és az sem kevés (pont 40-nél járok).
És megvettem az új kocsimhoz a navigációt, full EU térképpel. Gondolhatod hogy ez is legális. Meg nem volt valami olcsó. Szóval nem vagy egyedül.A felhívást meg szerintem csak Te magyarázod bele.
Ugye tudod mit jelent a "burkolt felhívás"? Ha nem csak szólj bátran.
-
fil
őstag
válasz
snowdog #3397 üzenetére
"És még valami, ami ide tartozik. Az én hozzászólásomat vesd össze ezzel: [link]"
Ez csak egy másik olyan hozzászóló ,aki eleve azt feltételezi ,hogy a majdani készüléken az illető illegális sw-t akar használni.
"Ugye te is úgy értelmezed, hogy ez egy burkolt felhívás a warez verzió használatára?"
Én ezt úgy értelmezem ,mint egy tévedésen alapuló figyelmeztetést. A felhívást meg szerintem csak Te magyarázod bele.
Lassan kezdem úgy érezni ,hogy az országban csak én vagyok olyan "balek" aki pénzért vett navi programot. -
snowdog
veterán
Én mindenesetre azt feltételezem mindenkiről - amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik - ,hogy teljesen törvényesen ,jóhiszeműen jár el. Remélem 2014-re ezzel azért nem maradtam egyedül.
És még valami, ami ide tartozik. Az én hozzászólásomat vesd össze ezzel: [link]
Ugye te is úgy értelmezed, hogy ez egy burkolt felhívás a warez verzió használatára? Akkor most miről is beszélünk? Kiről mit is feltételezünk? Ki mire biztat a topikban?
Persze úgy is lehet értelmezni, hogy "törvényesen, jóhiszeműen" buzdít warez használatra. Szóval eltévesztetted a címzettet!
Ez alapvetően egy "célszerszám". Az veszi akinek egy ilyen navigációra van szüksége. Akkor meg kell rá navi , és ez van rá legálisan.
Pontosan ezt írtam én is. Ezért kértelek, hogy olvasd el újra a hozzászólásomat.
-
snowdog
veterán
Próbáld meg értelmezni ezt a hozzászólásomat, hátha többszöri olvasás után menni fog. [link]
Ha nem, akkor sajnos nincs miről beszélni. A hozzászólásomat vesd össze azokkal kérdésekkel, kérésekkel, amik ebben a topikban korábban felmerültek. Ugyanis azok valóban megalapozzák annak feltételezését, hogy az itteni többség Primo-val szeretné használni a gépet. Talán megfogod érteni miért írtam amit írtam.
u.i. Pontosan arra hívtam fel a figyelmét, hogyan tudja jogszerűen használni ezt a gépet. És ezt azért tettem mert azt írta, ez a téma ismeretlen számára. Tehát nem arról van szó, hogy róla feltételeztem volna bár mit is. De ha ezt akarod belemagyarázni, akkor lelked rajta.
-
fil
őstag
válasz
snowdog #3394 üzenetére
"...Én az alapesetről írtam..."
Én is.
Ez alapvetően egy "célszerszám". Az veszi akinek egy ilyen navigációra van szüksége. Akkor meg kell rá navi , és ez van rá legálisan.
Az eredeti kérdezőnél még csak az merült fel ,hogy szeretne egy ilyen készüléket navigációra. Te azonnal azt feltételezted ,hogy valami warez sw-el. Ezek alapján azt is feltételezed ,hogy a készüléket is lopni akarja?
Izgalmas körülmények között élhetsz ,nem irigyellek
Én mindenesetre azt feltételezem mindenkiről - amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik - ,hogy teljesen törvényesen ,jóhiszeműen jár el. Remélem 2014-re ezzel azért nem maradtam egyedül.
Ha mégis ,hát így jártam :/
Ha meg tévedtem - veled kapcsolatban - akkor elnézésedet kérem. -
snowdog
veterán
"A készülékhez mellékelt Sygic GPS Navigation szoftver Teljes Európa csomagjával egész Európát bejárhatjuk."
Az aláhúzott rész nekem azt sugallja, hogy gyárilag nincs rajta, csak azzal együtt árulják.
De ettől még lehet olyan kereskedő, aki ráteszi, és úgy árulja. Én az alapesetről írtam. -
snowdog
veterán
válasz
nbalint #3389 üzenetére
Arra figyelj, hogy ezen a gépen nem lesz navigációs program. Anélkül meg szinte semmit sem ér (legalábbis navigálásra biztosan). Tehát ne csak a gépeket nézegesd, hanem a hozzá való navigációs programokat is. A Wayteq-hez leginkább a Sygic programot szokták vásárolni, az legálisan futtatható rajta. Esetleg olyan gépet keressél, amin már gyárilag rajta van a navi program, ami akár Primo is lehet. De az nem Wayteq lesz, mert mint írtam, Wayteq gépen iGO, Primo legálisan nem használható.
-
nbalint
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem ezt a gps-t, érdeklődnék, hogy ez tudja az itiner tervezést (advanced itinerary planning)? Előre is köszönöm.
-
hojos
aktív tag
válasz
Jolly Roger #3384 üzenetére
Nem egészen értem. Mitől lassulna be ?
A 4GB annyira hamar telik meg, amilyen gyorsan felmásold a programot.
Magától nem tud betelni. Persze valamennyi helyet elfoglal a navi program indulás után létrehozott állománya, de az közel sem olyan mértékű, hogy megteljen a belső tárhely. -
hojos
aktív tag
válasz
Jolly Roger #3382 üzenetére
Helló.
Teljesen mindegy, de szerintem amíg van hely a belső memóriában, mehet oda. -
Jolly Roger
csendes tag
Hali ha a gépre navigációt akarok felrakni akkor a gépre vagy a memória kártyára telepítsem?
-
csuma13
újonc
Sziasztok! Wayteq x960bt készülékem egy hétig teljesen jól működött, de most rakoncátlankodik: ha POI-ra keresek, ezt írja ki: Error, Out of memory. Requested: 8240260 Cache: 636806. Egy kicsit sokallom az igényelt memóriát... Töröltem már nem fontos dolgokat (domborzat, épületek), visszaállítottam a gyári értékeket, beírtam ezt a sys.txt-be:
[debug]
reserve_memory=1835008
cache=262144nem jó. Ez se:
[debug]
cache=2048
reserve_memory=2500000(bár ezeknek értelmét nem tudom, okos fórumokon olvastam...)
Ha törlöm a save könyvtárból a saját POI-kat, akkor működik. Igaz, hogy sok saját POI-m van, de egy hétig működött rendesen, csak most szarakszik, ráadásul a kisebb Wayteq-m simán visz mindent. Elég gáz, mert külföldön kolbászolok és kell egy tartalék Dzsípí...
HELP!
Köszi! -
Imifej
senior tag
Létezik az, hogy néha akár egy órára is eltűnik a GPS jel, vagy a kocsiban lévő elektronika árnyékol be neki. Nyomkövető van beépítve. És visszanézve, az sem követte le az utat akkor.
-
ftamas0201
senior tag
Menj ki a szabad ég alá és hagyd, hogy megtalálja a műholdakat. Az első keresés nagyon időigényes, nem fog egy-két perc alatt műholdat találni a program. Hagyd hogy menjen ott magába és meglesz az, nekem pl majdnem fél óra volt mikor legelőször talált műholdat, utána már megy neki gyorsan, de az első hosszú. Türelem és még egyszer mondom, ki a szabad ég alá!
-
tammmy
tag
válasz
PLaci58 #3368 üzenetére
Megvettem az új Wayteq X960-as gépemet, beletettem a memóriakártyát és átmásoltam az IGO Primo könyvtárat a belső memóriára, a gps adatokat beállítottam a sys.txt-ben a WinCE Device Information V2 progi adatai szerint.
Semmi mást nem csináltam.
A gép menüjében a gps infoban 14 műholdat lát. Az IGO fut, de nincs gps jel. Néha talál 1-2 műholdat, de csak 5-10 másodpercre.
A gps baudot több értékkel is próbáltam, de semmi eredmény :-(
Valamit kihagytam volna?
Kezdek aggódni... -
tammmy
tag
Most vettem egy Wayteq x960BT-t, feltettem rá az IGO Primo-t. A program megy rendesen, de hosszú idő után sem talál GPS jelet.
Próbáltam a sys.txt-ben többféle gps port sebességet megadni, de egyikkel sem talált jelet.
Van valakinek ötlete hogy mit állítsak? -
PLaci58
addikt
válasz
sznoopy1977 #3360 üzenetére
A TMC nagy érték manapság
-
Jolly Roger
csendes tag
válasz
sznoopy1977 #3360 üzenetére
Pü. ment
-
sznoopy1977
tag
Nekem van egy szinte új állapotban levő ilyen készülékem, nem igazán használom, bár néha magammal vittem kirándulni, TMC antennám is van hozzá.
Kb mennyit lehet elkérni érte?
-
-
meno10
csendes tag
Sziasztok. Most vásároltam a navigációt szoftver nélkül. Kipróbáltam miden féle szoftvert hozzá és az egyikkel tökéletesen működik egy régebbi 3betüs 8.3.4. termékével. Működésközben kb. 1óra után egy hibaüzenetet ír ki "kevés az erőforrás zárjon be néhány alkalmazást" majd utána össze vissza amikor gondol egyet előjön és elég zavaró pl. városban. ez mitől van?
-
-
mr_ricsi
veterán
válasz
geckowize #3351 üzenetére
A lítiumos akksiknak a világon mindenfele olyan a természete, hogy ha mélykisülnek, akkor nagy eséllyel meghalnak.
A reset gomb után, a PNA-dat meg kellene nézetni egy szakemberrel, aki nem csak az akkut veszi ki, hanem a töltésvezérlőt is meg tudja vizsgálni, mert nagy eséllyel az is károsodott.
Akkut lehet rendelni a wayteq-től, a töltésvezérlő pedig valószínűleg csak egy új tranyót kíván, tehát még egyelőre nem tűnik gazdaságosnak kihajítani. -
-
geckowize
őstag
Hello! Egy ideig nem volt hasznalva a cucc, gondolom lemerult, de aztan autoban toltore dugva sem akart huzamosabb toltesi ideig bekapcsolni. Ott pirosan vilagitott a led, majd toltorol leveve zolden, es nem aludt el a zold feny. Bekapcsgombra nem tortenik semmi. Mt lehet ilyenkr csinalni? Beszart mert csutkara lemerult??? SUrgos lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Riasztó topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest