Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
No...akkor térjünk kicsit vissza a vashoz és a pimpeléséhez. Ha nem teszik a wayteqnek akkor küldjenek egy tökös sárgát...Lee-t.
Ma vettem egy vödörrel a BT-sből. Azt nem tom, hogy hol nézzem meg a ramot, de íme pár info:
Rom ver:84A.YF.5.A.0828
Soft. ver:V3.6.E08.9.10Tapasztalatok:
Sebesség: Fogtam az SD karit a sima x820-ból, áttetem és ment minden, ahogy eddig is. "A nem mondom ki a nevét program" sokkal gyorsabban töltött be a BT-s kütyü esetében, mint a simán indítva. Én ezt a ramnak tudnám be, de az okosabbak majd pontosan megmondják, hogy mitől van.
Szoftver: A menü annyit változott, hogy kiegészült plusz funkciókkal, ikonokkal a fejlécben és a boot képet is sokkal dögösebbre cserélték. Összesenben jobbnak érzem a szoftvert/menüt.
Külső: Szinte változatlan, de csak szinte. A logó az elején más lett. nem nagy dolog, de szebb lett ez is....szerintem.
Funkciók:
- A fényérzekelő működik, érzékel, állítja a fényt.
- FM transzmitter: szerintem elfogadható. Kb annyira zajos, mint azok amiket külön is lehet kapni és eddig szerencsém volt kipróbálni. Szerintem aki rádiót hallgat, annak nem lesz vele baja. Nem egy hifi...ennyi. Ha be van kapcsolva, akkor minden hangot kiad az FM sávra, nem csak a zenét. Telefonnal nem próbáltam, van a kocsiban gyári BT-s kihangosító...erről írjon az, aki használja.
- BT: kipróbáltam, egyszerűen párosítható volt és a telefon könyvet is gyorsan áthúzta a telóról. Jól használható a szoftvere.Pimp:
Leírom, vagy szétrúgják a seggem vagy nem. Egy notepaddel simán fogtam a Color7MoveShell.xml filet és betettem még 2 gombot az eszközök menübe, így már a RUSSA-nak és a "Mexikói" tesójának is van külön indító gombja. Szerintem jó megoldás ez az XML-es dolog. Köszönet a felfedezésért egyik CATves fórumtársunknak.Összesenben azt mondanám, hogy a készülék jobb lett, látok fejlődést/fejlesztést. Én mindenképpen a BT-s megvásárlását javasolnám annak, aki x820-at szeretne venni, de a simával se volt semmi bajom, végezte a dolgát rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest