Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz
masteryoda #7986 üzenetére
Hali!!
Win 7-em van bekapcsolom-rádug-hangjelzés-majd kb 1/2perc várakozás után megjelenik, hogy mit akarok csinálni a memo tartalmával, éás onnantól kezdve látja.
Mass storage-ben van.
Üdv Nagya -
snowdog
veterán
válasz
masteryoda #7986 üzenetére
Jobb felső sarok: Részletes keresés. Oda írd be: win7 és olvasgass. Ennél többet nem tudok mondani, mert nincs win7-em.
Ilyeneket keress: "win7 alatt win mobile device centert kell használni mindenképpen, az act sync csak az XP működik, win7-en nemannyira !!"
-
Anti666
aktív tag
válasz
masteryoda #2427 üzenetére
hogyan tudom megallapitani, hogy milyen navigacios szoftver van rajta (nev, verzioszam, stb
iGO sw-en belül is meg lehet nézni: Menü, Beállítások, Névjegy.
Itt még a használatban lévő skin nevét is írja. -
Vandor76
tag
válasz
masteryoda #2427 üzenetére
Hát nem is egyszerű végignyálazni 2400 commentet, én is csak azért vettem rá magam mert itt rohadok bent melóhelyen 20-21-én és még meló sincs.
Ilyenkor megértem azokat akik nem olvassák végig és egy kicsit összehúzom a szemöldököm amikor lehurrogják őket, hogy miért nem olvasnak vissza. Néha nem olyan könnyű, mint gondolná az, aki az elejétől itt van.A kérdéseidre a válasz :
- jobb klikk az iGo.exe-n, majd tulajdonságok (nyilván a PC-n)
- érdemes az első és az 1000. hozzászólást megnézni, azokban szépen össze van foglalva minden, többek közt az is hogy milyen iGo verzió megy fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest