Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #2511 üzenetére
PLaci,
Más gond lesz ott.Korábban írtam,kártyaolvasót benne 8GB-os kártyával
simán kezeli.A wlan kártyám kölcsönben van most nem tudom kipróbálni.
TMC:mint Te is mondtad a serialok mind URT-re vannak állítva.
Meg kellene próbálni COM-ra állítással.Ki tudja milyen kütyüre való
ez a rom,lehet beépített tmc vevősé.Más: navit elküldöm tálcára,de rögtön visszajön.Valakinek ötlete?
-
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #2508 üzenetére
PLaci, szívesen megnézném, mi van benne. Ha nem okoz nehézséget, légyszi, tedd hozzáférhetővé.
Az jutott eszembe, hogy a mi Windowsos tmc.dll-ünk talán éppolyan dummy dll lehet, mint a TCPMP gx.dll-je. Viszont van belőle még egy, ha jól emlékszem, az iGO könyvtárban, lehet, hogy az működne?
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #2501 üzenetére
PLaci,
Kezeli a Mass Storage-ra képes eszközöket
Ez azt jelenti,hogy otg kábel használata esetén nem kell állitgatni a reg bejegyzést?
Ha valamit rádugsz és nem kér drivert az nem feltétlen jelent rosszat.Valami még
hiányozhat neki.Valahol van egy progim,virtuál com portot hoz létre a kütyün,ha
megtalálom estére átküldöm Neked.Lehet ez kell neki.
Nyomtatóhoz készülék specifikus driver / dll / kell a kütyübe.Talán két fajta van
nekem is.Megnézem milyen nyomtatókat támogat.Mivel kéne kipróbálni?
Kártyaolvasóval,bele egy SDWifi kártyát
-
-
-
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #2433 üzenetére
Érdekes, az én registrymben a következő szép bejegyzés van:
HKEY_LOCAL_MACHINES\Drivers\BuiltIn\TMCPort
Prefix, meg Dll, meg ComPort, meg ilyenek. A TMCDrv.dll ráadásul véletlenül épp benne van a Windows könyvtáramban.Persze, ha rádugtad, és nem megy, az sajnos gáz. Valami még mindig hiányzik.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #2386 üzenetére
Vazze!!...Én fektessem ki a kütyümet
....tulajdonképp már kipróbáltam....sajnos nem jó rá,nem indul el vele.
Nagy levegővétel és imamalom forgatása közben rányomtam a BL-t is.
Azonnali nagy feketeség és mozdulatlanság.Szerencsére az eredetivel
visszajött a halálból.Viszont a kinai nyelvű rom az haláli.Egy érdekesség:
Amikor ráflesseltem azt gondoltam törölte a resflest,mert látta a teljes méretet,
de üresnek.Kezelte rendesen.Néhány nap után visszatettem az eredetit és
előjöttek az elveszetnek hitt fájlok.DE: volt rajta egy törölhetelen mappa
benne mindenféle kriksz-kraksz.Csak a saját Storage Manager-el tudtam
leformázni róla.Viszont most nem töredezett a ResFlesh -
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #2378 üzenetére
Melyiket?Zsigulist vagy a komolyabbat?Az előbbi kevesebb erőforrás igényű,
csak azt a verdát kellene kicserélni.A másik memória faló,több játékkal szebb
( ? ) felülettel.Sokkal több minden nem kell bele egy átlag fehasználáshoz.
Talán egy notepad a miopocket PHM Tools-ából az mindent visz.
DTV helyére pedig mehetne a cecmd. -
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #2376 üzenetére
PLaci,
YFAP30-as gyári felületet
Ezek mind benne vannak,kivéve a cecmd-t.
tbmf!
Tökéletesen működik!Ügyes vagy,gratu!!!
Gyors teszt eredménye:
-4 GB-os pendrive-ot simán olvassa
-Kártyaolvasóból 8GB SDHC-t simán olvassa,rajta levő progik futtathatók,
szépen fütyül róla a rigo!Üdv
-
PLaci58
addikt
válasz
PLaci58 #2367 üzenetére
Leteszteltem. Szabvány filmmel (320x240) mozgalmas, sok, gyors képváltás.
GDI: 139,65% 901 kbit/s Data Rate
GAPI: 160,49% 1 Mbit/s Data RateA program : M.PlayerCE5 (TCPMP alap)
Ez használja a GAPI-t. A sima TCPMP nem!A System könyvtár lényege, hogy bekapcsoláskor a benne levő dll-eket úgy látja mintha a windowsban lennének. Ehhez az SI 1.3.3-ban levő System könyvtárat be kell másolni a ResidentFlash-be és egy reg fájlt beimportálni. Az is benne van a könyvtárban. Ha új dll kell, akkor csak be kell másolni a Systembe és reset után már látja is a gép.
-
Zebu
addikt
válasz
PLaci58 #2340 üzenetére
Itthon Vista van, szóval buktma az AS dolgot.... talán a cégnél menni fog.
Köszi!IGO 8.3.2.71348 kérdés....
Viszont az miért van, hogy "Initializing warning data" eltart egy csomó ideig, majd "out of memory"-val elszáll a dolog?
Nem sikerül feldolgoztatni a speedcam adatokat
Lehet a data.zip-ből kellene valami jó verzió? Nem tudna valaki postázni egyet?
-
Zebu
addikt
válasz
PLaci58 #2340 üzenetére
Itthon Vista van, szóval buktma az AS dolgot.... talán a cégnél menni fog.
Köszi!IGO 8.3.2.71348 kérdés....
Viszont az miért van, hogy "Initializing warning data" eltart egy csomó ideig, majd "out of memory"-val elszáll a dolog?
Nem sikerül feldolgoztatni a speedcam adatokat
Lehet a data.zip-ből kellene valami jó verzió? Nem tudna valaki postázni egyet?
-
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #2318 üzenetére
Elindítom az SI skinben levő Regeditet, és a HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn-ben van mind SDBUS mind SDIOStandardHC bejegyzés. Az első az SDBUS.dll-re hivatkozik, a második (ami az SDHC-hez lehet) az SDIO.dll-re. Ha az SI skin nem tartalmaz egy másik registryt külön a Regedit számára, akkor a gép eredeti Registryjében ezek benne vannak, mivel én még nem nyúltam hozzá.
-
palm-er
csendes tag
válasz
PLaci58 #2307 üzenetére
Nekem újra párosodik készenlét után, igaz a telefonnal próbáltam mert nincs TMC vevőm.
Telefonnal párosítva a telefon párosít újra automatikusan, ilyenkor az N770BT a periféria. Ezt afunkcót kellene elérni a PNA-nál is.A 30 perccel nem viccelődni akartam.
A 30 perc csak akkor kritikus, ha közben történik fontos dolog. Az ismerősömnek jól jött, hogy melóba menet megjött az infó a Keletinél történt balesetről. Engem most még csak azért zavar, mert olyan van is meg nincs is. Ráadásul bosszantó, ha akkor dobja fel az ablakot, amikor pont egy bonyibb kereszteződésben vagy és támaszkodnál az infóra. Nálam ez az a kategória mint amikor a riasztó/központizár nem kapcsol ki minden tizedik alkalommal, és meg kell ütögetni a távirányítót. Amikor sietsz, akkor ez nagyon bosszantó, bár általában elviselhető.Tudtommal eléggé gyerekcipőben jár még nálunk a TMC dolog. Tudtommal még nincs is megkötve az NNG és a szolgáltató között a szerződés a használatra
A taxisok már használják, és le is jelentik a torlódásokat. Tudom, van időm még a megoldás kidolgozására, de nem akarok megállni a kókányolás szintjén. Mire jól használható lesz, addigra nem terminál ablakból, varázsparancsok begépelésével akarom indítani a szolgáltatást.Szóval még dolgozom rajta egy kicsit, míg igazi felhasználóbarát módon nem működik
-
freese
csendes tag
válasz
PLaci58 #2286 üzenetére
Köszönöm a választ. Megcsináltam.
Már csak két problémám van: 1.csak fél képernyőn indul a navi. Azt olvastam, hogy a Save mappát ki kell törölni. De nem törölhető. Próbáltam mindenhogy. Üres a mappa, mégis azt mondja, hogy nem üres, ezért nem törölhető.
2. Betöltésnél azt mondja, hogy a térképek elavultak, és nem megy tovább.
Tudnátok segíteni? -
palm-er
csendes tag
válasz
PLaci58 #2291 üzenetére
Nem kell mindíg újratelepíteni, ha telepítés után átmásolod a Program Files-ból a Residentflash-be.
Ezt kipróbálom.A sleep leállítja a BT-s kapcsolatot.
Az nem baj, az a baj, hogy nempárosodik újra.A 30 perc nem elég az infók letöltéséhez? Gondolom nem változnak a TMC adatok folyamatosan.
A hídlezárás, meg rakpart lezárás nem, de a baleset történhet közben is.
30percután leáll a progi és előtérbe kerül a hibaüzenet. És nem is lehet újraindítani, mert az IGO alatt nincs win menüDirekt azért vettem BT-s verziót, hogy frankón használhassam a TMC-t, akár a HTC telefonon.
-
DrizztD
csendes tag
válasz
PLaci58 #2283 üzenetére
PLaci, Snowdog,
Köszönöm az infókat, sikerült betenni az egyik ikon alá a saját IGO-mat!
További segítségeteket kérem az alábbiakban ( a másik fórumra még nem sikerült bekerüljek és pénteken indulok F.O-ba. Nagyon örülnék, ha addig be tudnék mindent lőni)
Szóval az SI és a saját IGO már gyönyörűen fut. Viszont nem tudom, hogy van-e lehetőség az IGO-t (8.0.0.49545) letenni tálcára és mondjuk a párhuzamosan futó MP3 lejátszásban / FM transmitter ki/bekapcs turkálni, majd navi vissza. (kvázi alt+tab)
A fórumot olvasgatva látom, hogy elvileg valamelyik RIKS skin-ben be van drótozva az MP3 és FM gomb, de nem találtam az én IGO verziómhoz valót.
Tehát arra kérlek titeket javasoljatok egy egyszerű megoldást (skin vagy egyéb) arra, hogy:
- IGO-ból való kilépés nélkül tudjam az MP3 lejátszót bizgerálni és az FM transmittert kapcsolgatni.+1 Melyik MP3 lejátszó eszik legkevesebb proci + RAM-ot?
Előre is köszönöm!
DrizztD
-
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #2285 üzenetére
Placi, nézegettem a registry-t, és valóban van néhány érdekesség. Pl.: hivatkozás az sdhc.dll -re, meg az sdbus.dll-re, ami szerintem az SDIO-ért is felelős. A Windows könyvtárban ezeknek nyoma sincs.
Nem tudná valaki megnézni, hogy a Wayteq N720-on van-e uhci.dll vagy ohci.dll?
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #2291 üzenetére
Erről írtam az előbb. Nekem a ResidentFlash-ben van egy "Program Files" könyvtár. Amit tudok ide telepítek, innen nem törlődik, és nem kell sehova másolgatni. A BT programot is egyből ide telepítettem.
Bár régen csináltam, de mintha a registry bejegyzést is ennek megfelelően módosítottam volna, ha valakit érdekel, akkor megnézem. Gondolom még az elején írtam is róla, mert akkor kezdődtek az ilyen beállítások.
u.i.
Módosított registry értékek:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Explorer\Shell Folders]
"Desktop"="\\ResidentFlash\\Windows\\Desktop"
"Programs"="\\ResidentFlash\\Windows\\Programs"
"Application Data"="ResidentFlash\\Windows\\Application Data"
"StartUp"="ResidentFlash\\Windows\\StartUp"
"Favorites"="\\ResidentFlash\\Windows\\Favorites"
"Recent"="\\ResidentFlash\\Windows\\Recent"
"Fonts"="\\ResidentFlash\\Windows\\Fonts"
"Program Files"="ResidentFlash\\Program Files"
"My Documents"="ResidentFlash\\My Documents" -
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #2286 üzenetére
Erre nem lehet programot telepíteni, ez PNA! Másolható programokat lehet csak rajta használni.
No-no! A BT programot is cab fájlból telepítettük, és nem csak felmásoltuk.
Ha viszont itt az iGO-ra gondoltál, akkor igazad van, mert azt nem lehet PNA-ra telepíteni. De ennek is csak az az oka, hogy a forgalomban levő SD-s iGO-k PDA-khoz készültek. PNA-hoz nincs értelme telepítős verziót kiadni, hiszen ezeknél a gépeknél pont az a lényeg, hogy mindent gyárilag feltelepítenek.
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #2263 üzenetére
Köszi snowdog, de nekem villog a kék LED és nincs tálcám, mert a program elfedi.
Még így villogva is megtalálja, de nem tudom semmire használni, mert nem tudok más programot elindítani.Valóban lefed mindent, és nem lehet tálcára tenni. Neken ezért van a tálca automatikus rejtésre állítva. Ilyenkor magától eltűnik, de ha a képernyő legalsó pontjára kattintok, akkor megjelenik. Ekkor a start menüből tudok programokat indítani. Megjegyzem ezt a BT programot én is csak szórakozásból tettem fel, mert nincs BT TMC vevőm.
Megjegyzem ezt az egész TMC mizériát túlzottnak tartom, mert szerintem ez még magyar viszonylatban használhatatlan. Persze időtöltésnek jó buli.
petibpi
Azt hittem az egyértelmű, hogy a .cab fájlnak a 770-en vagy az SD-n kell lenni.
Van egyáltalán WinCE felületed, vagy csak az eredeti menü gombokat látod? -
petibpi
csendes tag
válasz
PLaci58 #2263 üzenetére
Laci!
snowdog ezt írta!
Telepítés: egy file manager programban kétszer rákattintasz a BthManagerSetupWINCE500_ARMV4I_V211.CAB fájlra, és máris magától feltelepül.
Itt nincs olyan hogy másold fel valahova és valahogy ott klikkelj rá.
Hova másoljam és a 770esen hogy klikkeljek ??? -
petibpi
csendes tag
válasz
PLaci58 #2263 üzenetére
Laci!
snowdog ezt írta!
Telepítés: egy file manager programban kétszer rákattintasz a BthManagerSetupWINCE500_ARMV4I_V211.CAB fájlra, és máris magától feltelepül.
Itt nincs olyan hogy másold fel valahova és valahogy ott klikkelj rá.
Hova másoljam és a 770esen hogy klikkeljek ??? -
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #2251 üzenetére
Nem kapcsoltam be semmit. Azt hittem a progi megcsinálja.
Feltettem a managert és az is azt írja, hogy "The adapter not present (HCI_HARDWARE_NOT_PRESENT)"
Mit kapcsoljak be?A BT egységet kapcsold be, hogy állandóan világítson a kék LED. Mivel nem megy a BT egység, ezért kapod ezt a hibaüzenetet.
A progit úgy lehet kikapcsolni, hogy az alsó soron (jobb oldalon alul) rákkattintasz a BT ikonra, majd Kilépés.
-
palm-er
csendes tag
válasz
PLaci58 #2239 üzenetére
Ok, pontosítsunk. A BT drivere benne van az N770BT-hez adott WinCE-ben. Legalábbis ami a kliens üzemmódhoz kell voice nélkül. Hogy a host üzemmódhoz benne van-e, vagy a BT managerben van benne, az nem derült ki egyenlőre. Ahogy az sem, hogy a párosított headsettel lehet-e valamit kezdeni. A laptopoknál is a BT driverhez adják a managert, nem pedig a perifériához, mert az a BT szabvánnyal kompatibilis. Ez nem olyan mint az USB pendrive és win98 esetében, hogy mindegyik pencihez kellett a saját driver, mert a 98-ban nem volt normálisan megírva a host.
Tegyük fel, hogy az N770BT drivere komplett. Akkor csak egy bármilyen winCE 5.0-ás PDA-ra való, vagy onnan leszedett BT manager kellene.
És mindenki boldog lenne
És okafogyottá válna az elmélkedés -
palm-er
csendes tag
válasz
PLaci58 #2235 üzenetére
"Szerintem a TMC vevőhöz is kéne adniuk, csak mivel OEM termék ezért a forgalmazó szerintem nem költ rá."
Nem a TMC vevőhöz kellene driver, hanem az N770BT belső BT chipsetjéhez. Vagy az is jó lenne, ha a WinCE úgy érkezne, mint a HP PDA-kon, hogy benne vana BT manager gyárilag.
A feladat adott: szerezni kell egy nem időkorlátos BT managert WinCE alá. Másik PDA-ról leszedett is jó. Guglizni kell, meg torrentezni
-
palm-er
csendes tag
-
palm-er
csendes tag
válasz
PLaci58 #2199 üzenetére
Hát ez az. Ha a telefonnal párosítom, akkor a telefonnal kell kerestetni, és ott beadni a "8888" PIN-t. Ilyenkor az N770 a periféria.
Az N770-ben nem lehet kerestetni, legalábbis én nem találtam meg. A DNS meg nem tud keresnihiszen periféria. Ezért kellene WinCE alá valami progi, ami megteszi. Olyan, mint laptopon a BT ikon a kontrolpanel/vezélőpult-on.
-
palm-er
csendes tag
válasz
PLaci58 #2190 üzenetére
"Ha lenne egy program ami a BT-s modemen keresztül párosodna a TMC vevővel és tudná azt vezérelni, akkor menne a dolog. Az N770-ben nincs ilyen program!"
Ha ez sikerülne, akkor meg is oldódna a TMC probléma. A laptopomon tudtam párosítani DNS TMC vevőt, és a haver is a HTC mobilján, de ezeken van BT kezelő progi. A 770BT-ben nem találtam BT progit. Nem lehetne valami más PNA/PDA progiját/driverét rátenni?
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #2152 üzenetére
Nem értek veled egyet. Az SD-n kapható verzió csak PDA-ra telepíthető, PNA-ra semmi képpen nem települne. A PNA-nak pont az a lényege, hogy arra mindent előre feltelepítenek, és a felhasználónak ezzel már nem kell foglalkoznia (alap esetben nem is lehet semmit telepíteni, hiszen még az oprendszerhez sem lehet hozzáférni). Amiről Te beszélsz az a PNA iGO verzió, amit ha leszednek egy előre telepített PNA-ról, és átmásolnak egy hasonló OEM infóval rendelkező PNA-ra, akkor azon működik.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #2097 üzenetére
Nem egyszerű kérdés.
Számomra az okoz gondot,hogy tudom milyen eszközzel rendelkezünk.
Van egy gyári,véleményem szerint jó minőségű vas,rajta egy lopott és
belebarmolt rom.Az a harmadik sor,amit már "halványan" írtál annak is
működnie kellene.A vastagon szedett 7 serial portból csak 3 aktiv mégpedig
a 0, 4, 5 ezek URT portolása ugyanebben a srorrendben 9, 5, 8
A COM4 egy virtuális port ezen keresztül folyik az adatcsere a két eszköz
között.Korábban belinkeltem / Te pedig ellinkeskedted:-) / az RTA-3000-es
specifikáció részletet.Ezen látható,hogy az adat szálon 3.3V van.
Majd 100%,hogy a kütyünél is így van.Itt lépne be az OTG szerepe ami
adatátvitelt biztosít két azonos kategóriájú eszköz között.Mivel a romban
jelen vannak a szükséges dll-k,szerintem mindenképpen a valós próba
dönti el,hogy ezek müködőképesek / aktivak/ vagy sem. -
PLaci58
addikt
válasz
PLaci58 #2090 üzenetére
Elkészült a másik teszt is, itt már kikapcsolva a direkt hozzáférés :
Valószínűleg hibás a program mert 6 GB előtt megint kiakadt valami hibával, de a formázás és a diagnosztika is jól lefutott.Summary
Item Read Speed Write Speed
Max. Speed 11.63 MB/s 6.71 MB/s
Min. Speed 0.00 MB/s 0.00 MB/s
Avg. Speed 8.73 MB/s 4.30 MB/s -
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #2075 üzenetére
Hókutya hatására csináltam kis mazo tesztet:
107 MB-os fájlt másoltam AS-en keresztül 8 GB-os SDHC-re. kb. 30 perc volt, de hibátlanul átmásolta.Akkor javítottak az AS képességén. A korábbi rossz tapasztalatok alapján már jó régen nem másoltam vele ekkora méretű file-t. Akkor már csak ki kell várni.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #2057 üzenetére
Disk1 a Flash és Disk2 az SD.
Mellérendendeli a fatfs.dll-t driverként és SDL-nek tölti be ugyanúgy mint
a Resflesh-t.A N720-adról lementett .img kidumpolt dll-jeit belemásolva
a N770 kidumpolt dll-jei közé a Dependency Walker full elfogadja.
A kutya máshol van elásvaVéleményem még mindig az,amig nincs
aktiválva nem fogja látni őket.
Pár napon belül talán kipróbálhatom a TMC-t.Valami jelének kell lenni
ha elfogadja.Ha más nem a dll betöltődés azt pedig lehet kontrolálni.
Beépített TMC opcionális dolog nem hinném,hogy ezzel a rommal előre
felkészültek volna rá.Legalábbis a Wayteq eddigi kütyüjei nem az a
kategória.A vevő a COM 4-re van kiportolva.megnézem a progit
Üdv
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #2041 üzenetére
Ez valójában igy néz ki:
D r i v e r s \ S D M M C \ ...D r i v e r s \ S D I O C a r d ...S D L : G o t e v e n t t o e x i t t h r e a d !
Nem hajlandó valódi SDMMC-nek betölteni,hanem SDL-ként és együtt kezeli
a ResidentFlash-el.
Próbáltam az átnevezést,sőt átnevezve bele is főztem,semmi eredmény.
Akkor az Atlasnál is az SDK-ban van,de ez nagyon nem jó nekünk.Szinte
beszerezhetetlen.Még küzdök vele kicsit.
Szerinted van látható jele win felületről,ha a kütyü felismeri a TMC-t?
Talán a device manager megmondjaLehet tudok kipróbálni egy RTA-3000-t
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #2034 üzenetére
Annak a nyúlfarknyi bld-nek mennyi mindent kellene csinálnia,ráadásul
csórikám ki van herélve
Nem tudok ilyen progiról,szerintem mindjárt az sdload.dll eldobja:
F a i l e d D e v i c e I o C o n t r o l - - e r r o r = 0 x % xF a i l e d C r e a t e F i l e f o r U T L - - e r r o r = 0 x % x
U T L 0 : V i r t u a l C o p y f a i l e d ! % s : a d d r = 0 x % x , o f f s e t = 0 x % x ( 0 x % x )
e : \ w i n c e 5 0 0 \ p u b l i c \ c o m m o n \ o a k \ c s p \ a r m \ c e n t r a l i t y \ a t 4 x 0 a \ s r c \ d r i v e r s \ d r v l i b \ v a l l o c \ v a l l o c . c E R R O R : % s l i n e % d : V i r t u a l A l l o c f a i l e d ! % s : s i z e = 0 x % x , ( 0 x % x )
I s S D M L C : F a i l e d t o g e t S D M L C v a l u e
S D M L C I s S D M L C : F a i l e d t o o p e n d e v i c e k e y
S D _ M L C _ C R I T I C A L S E C T I O N C r e a t e L o c k : % s , h a n d l e % x
S D L : : L o a d S D M M C D e v i c e ( % d ) f a i l e d ! E r r o r : % d
\ D r i v e r s \ S D M M C \ D r i v e r s \ S D I O C a r d S D L : G o t e v e n t t o e x i t t h r e a d !
S D L : C a r d i n s t e r t e d ! ! !
S D L : C a r d c h a n g e d a f t e r S l e e p / W a k e u p !
S D L _ D e i n i t ( )
S D L _ I O C o n t r o l : n o m a t c h i o c o n t r o l c o d e
S D M M C _ R E M O V E S D M M C _ I N S E R T _ P R O C S D L : S D L _ I n i t : I n i t e r r o r ! ! ! ! ! ! !
-
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #2023 üzenetére
Le vagyok sújtva. Azért is, mert talán kissé elkapkodva vettem meg ezt a PNA-t. Az N800-ban már beépített WLAN is van, a hatalmas felbontásról még nem is beszélve.
A DecoRDS-nek van angol nyelvű verziója is, ha érdekel, megkeresem a linket. Viszont azt tudni kell, hogy mind a DecoRDS, mind az RDSTMC.dll FM tunert tartalmazó eszközökhöz lett kidolgozva, mint pl. az ETEN G500 (utóbbit ennek a navi-telefon-rádiónak a patch-jában találtam meg), hogy a tuner RDS-jeleiből szedje ki a TMC információt. Ha ezzel működik az RTA-300, az érdekes lenne.
Különben a Royaltek TMC programja a feliratai szerint PPC2003 oprendszeren működik. Nagy kár, mert jó lenne elkülöníteni, hogy a TMC vevőt, mint eszközt nem ismeri fel az N770, vagy az iGO TMC keresője nem találja meg. A kettő egészen mást jelent.
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #1998 üzenetére
ui. A MIO180 mióta PNA? MIO180
Windows Mobil 2003-van rajta, ha jól látom. Miért ne lenne benne USB-HOST?Természetesen nem PNA, az egy PDA. És jól látod, Windows Mobil 2003-van rajta. De ennek most nincs nagy jelentősége. Az USB-HOST miatt hoztam fel példának.
Azért gondolom hogy nincs benne USB-HOST, mert akkor feltüntették volna az adatlapján. Soha sehol nem találkoztam erre vonatkozó adattal. -
-
-
TúróRudi
csendes tag
válasz
PLaci58 #1943 üzenetére
Köszi
Nem bírtam magammal, a legközelebbi boltban ma megvettem egy N770BT-t.
Kicsit megbántam, mert képtelen vagyok megjegyezni a nevét: "Intensa"
Mindegy, rá van írva: Powered by Wayteq. Gondolom tök egyformák.A Navi tökéletesen megy rajta.
Gyermekeim első kérdése: És játék van rajta???
A Windows mobilon futó játékok mennek Windows CE alatt?
-
Brutus56
csendes tag
válasz
PLaci58 #1929 üzenetére
Hello!
Amit küldtem az wincefs v1.0 - plugin for Windows Commander 5.5 and newer.
This plugin allows to access Windows CE and PocketPC
devices connected via ActiveSync."Nekem a fenti pluginnal jelent meg a WinCe device a Tc hálózati csatlakozásnál.
amennyiben valakinek szüksége van rá, szívesen közkincsé teszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Projektor topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nők, nőügyek (18+)
- iPad topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Intel Core i9 14900KF processzor eladó instabil állapotban OLVASD EL!!!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest