Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
héjj te nem dökkesejű vótál!!!

"Mert Riks oldalan csak térképes cuccok vannak."
Mér a skin szerinted mi?
szerintem egy térképes cucc, sasojjá be az igo2008 tocsikba oszt ott van:
riks skin 3.2

-
jagada
addikt
huhh mennyi kérdés!!!!
Nem vok szaki inkább maki
-ezt a 2x böködős dolgot nem tuttam kiküszöbölni majd a sok újonc kiókumulálja hogy kell
-ilyen visszalépéses dolgok vannak, mer némely progi úgy van beállítva, az az igazság
hogy ezek a prg-k eredetileg pda-ra készültek, és nem telepítve vannak csak másolósak ahogy te is használod ebből is adódhatnak a problémák
-a loderunerhez telepíteni kell a gapit!!!! mán írtam telepítendő mappa!! ez egy directx pocketpc-re!! be is kell álítani hogy emuláljon a felbontásra!!
-el tudod rontani ne turkájjatok a winfosba gyerekek vagy elveszem tőletek a pna-t!!!!!!
-le lehet menteni nekem is le van activesync-el lehet backup-ot készíteni!! buzerálás előtt javasolt!!! egyébként activesync-el lehet visszaállítani is, én spec eccer felraktam egy újabb 720-as ResidentFlash-ét mer azt írták hogy az újaknak erősebb a fényereje és kiváncsi voltam, hogy szoftveres a dolog vagy hardveres.
- azé biztonságosabb az SD kártyás megoldás igaz 720 esetében nincs is más lehetőség...A WINFOST CSAK HOZZÁÉRTŐK MACERÁJJÁK (tuggyátok, mer elveszem a pna-t!!
)a skin-em elvileg kárt nem okozhat a kütyükben, de felelősséget nem vállalok, a sok vállalkozókedvű embürke úgyis bele fog turkálni a dolgokba
én is így keztem el skint készíteni, leírás nem lévén a saját kútfejemből merített tudás és logika alapján sajátítottam el a csínnyát bínnyát -
runner 125
nagyúr
Hali!
Tévedsz.
Pusztán volt már tapasztalatom néhány db-bal.
Felettéb érdekes h az N770 olcsóbb mint az N720.
-N770 árak.A kinézet relatív
..-nekem pl az egyszerűbb forma jobban bejön (N770) mint a "C" profilú N720..
Innentől a Te döntésed.
Üdv.M
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
én is így keztem el skint készíteni, leírás nem lévén a saját kútfejemből merített tudás és logika alapján sajátítottam el a csínnyát bínnyát

Pusztán volt már tapasztalatom néhány db-bal.