Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
És persze tegyük hozzá, hogy a Káoszt hívta segítségül a Primarchák megteremtéséhez (ha jól tudom!), így ki tudja, hogy mi minden "adalékanyag" került még ott a gépezetbe a saját DNS-én kívül a létrehozási folyamat során. Azt meg aztán végképp nem igen lehetne reprodukálni szerintem egy sima klónozási folyamattal. Az Istencsászár eredete meg ugye egy hatalmas kérdőjel, simán lehet, hogy alapból csak egy létezhet belőle a az egész univerzumban és képtelenség is lenne sokszorozni. De természetesen az ember gyarló és kapzsi, így simán lehet, hogy a drágalátos Nagyurak féltették a hatalmukat, ezért sem kezdtek bele semmi hasonlóba. ERzért is imádom annyira, mert nincs minden a szádba rágva, simán elmerenghetsz 1-1 ilyen kérdésen napokig, hetekig, és akkor sem találsz teljesen kielégítő választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest