Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Én is gondolkodtam, hogy kicsit meghúzom az MR szintem, de szerintem rávárok valami Event-re. Egyelőre csak gyártogatom a fegyvereket. Steel Path napikat csinálom ha van időm rájuk(általában nincs), viszont nekem is ott vannak a deszkák, AMP-ok, Zaw-ok, Kitgun-ok(még utána kell néznem melyik részükre ad egyáltalán MR-t), Kuva fegyókkal is nagyon le vagyok maradva. Deimos, Mech-ek. Szóval túl sok minden.
Egyelőre most az motivál, hogy megismerjek új játékstílusokat meg új frame-eket amikkel nem játszottam, mint Mag meg Gauss. Úgyhogy építgetek most mindent IS. Videókat nézek, próbálgatom, hogy mi is jó nekem. Aztán majd kialakul.
Közben meg jönnek az új tartalmak és mindig lemaradok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone-t használók OFF topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Apple iPhone 15 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest