Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
emlekmas
tag
Mondjuk a cuccokkal nem szoktam variálni, mindig azzal megyek, amit éppen fejlesztek. Most éppen valami 1x-es frame, meg 1x-es gorgon, meg 17-es lex (szerk: formázás után az 30-nak számít, vagy megint annyinak, ahol éppen tart?), meg valami 27-es kard.
Én a pályákon szoktam variálni, mert olyanra igyekszem menni, ahol látom, hogy vannak. Persze a rendszernek szokása, hogy ha ott van a bolygó mellett egy szám, hogy mennyi csoport tevékenykedik rajta, akkor miután én rákattintok, eltünteti a számokat, és berak egyedüli sorban-állónak.
Ilyenkor 2x back, aztán próba egy másik bolygóval, hátha ott lesz gyorsan parti. aztán miután ezt eljátssza vagy 5-ször, és még mindig nem rak be sehová, akkor hagyom egy percet várakozni, ha még mindig semmi akkor mostanában már kilépek az egész játékból ...
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Playstation PS Vita oled pch-100 + kiegészítők
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest