Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Mrdevil
üzenetére
MR 24 vagyok és majdnem 400 nap login. Ennél sokszor nem játszottam csak beléptem. Viszont sokáig nem húztam semmit fel, mert olyan MR14 után már idegesítő. Ha tehetitek gyártsatok mindent aztán ha van Affinity event vegyetek 3-7 napos booster-t is és húzzatok fel mindent.
Ha elértek MR 11-re adok nektek Ognis Wraith fegyvert receptet ingyen. Most már amúgy is esik küldetésből. Kedvenc fegyverem mióta megvan. Lángszóró lényegében. Mindent IS pusztít.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox One / Xbox Series játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest