Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Ha biztos akarsz lenni, hogy a saját hajódat viszed küldetésre, akkor muszáj szólózni. Ezt így nem nagyon tudom hová tenni, ahogy azt sem, hogy elmegy a host, és ottmaradunk a map-en térkép railjack nélkül. Vagy ott van ugye a railjack, de a navigációhoz nem lehet hozzáférni, így csak az abort marad.
Meg bírom érteni a frusztrációt, azonban nekem alapvetően tetszene az összképen a változtatás. Igaz, korábban csak az Earth Proximáig jutottam, tovább nem. Azt nem szerettem benne, hogy sosem talált csapatot, vagy ha nagy nehezen igen, akkor sem mindig tudtam hozzá csatlakozni. Hosszú töltési időkkel és bug hegyekkel.
A Skirmish mód is alapvetően hamar unalmassá vált, így kénytelen kelletlen otthagytam azt a részét. Dirac-om sem nagyon volt, az Endo viszont hegyekben áll.Intrinsic az szerintem nem veszett 6-6-6-6-ról osztottam újra 6-6-6-6-4-re (volt még valamennyi korábbról). Most 6-7-7-6-6-ig húztam.
A játékmódoknak vannak még gyermekbetegségei rendesen, nem tudom, mennyi idő lesz, amíg kikalapálják. Ezt így konzolra biztos nem lehet, mert abból össznépi hörgés lesz, teljesen érthetően. Az eddig küldiknek (tegnap este és ma reggel játszottam kb. 2-2 órát vele) az egyharmad része bebugolt.
Azon én is elgondolkodtam már a legelején, amit itt elpanaszoltál, hogy a "régi" railjack-eseknek 6 repair drónnal meg egy legendary core-ral kiszúrták a szemét (ha jól vettem ki a klántagok panaszaiból), oszt annyi. Modosítva viszont nem sokáig tartott felhúzgálni mindent, így szinte majdnem ott vagyok, mintha végigtoltam volna a korábbit. Vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest