Hirdetés
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Nidus hááát, lusta vagyok megcsinálni, nekem nem jön be ahogy írtam ez az időzített hülyeség. Tudom gyakorlatilag minden küldetés ebből áll lol. Lehetne valami olyan, hogy nehezítés vagy valami booster és akkor gyorsabban megy a százalék meg a számlálóból levesz időt stb. Öregszem, nem bírom már ezeket a 15-20 perces dolgokat. Vagy bírom, de nem mindent, mindig azon gondolkodom, hogy hogy tudom gyorsabban meg egyszerűbben megcsinálni, végülis ez a lényege az effektív farmolásnak főleg egy sokszor grind heavy játékban.
Khora kijött nagyon könnyen, Kavat kód is volt dögivel Vault-nak köszönhetően.Ash, nem szeretem azt a játékmódot sem. Ugye mikor meg kell menteni őket, majd nézek rá valami cheese módszert, talán egy Slow Nova.
Mesa, Octavia gyorsan megvoltak nekem szerencsére. Nyilván csak 3 Survival kellett a Neuro-hoz.
Ivara az kicsit lehet bajosabb, én utáltam a Spy küldetéseket, de Wukong az nagy mester bennük. Meg ahogy írtam ki kell tapasztalni, a Corpus spy nekem jobban bejön, világosabb stb. Nyilván a tapasztalaton múlik minden küldetés.
Többihez nem szólok hozzá, mert a lista nem is a "hardest to grind" hanem inkább mennyi időt fektet bele valaki. Elvileg a Kuva spy a legnehezebb, de volt aki mondta, hogy ha már megcsinálod jó sokszor akkor könnyű. Ivara is így volt, szenvedés, aztán már magammal versenyeztem időben. Inkább az az 5% drop rate ami az ellenség.

Nova Prime-ot meg fogom venni amúgy gyanítom. Tartom magam ahhoz, hogy gyorsabb kifarmolni platinum-ot. Bár voltam tegnap Bounty-kat csinálni meg utána Relic-eket nyitogatni, 1 Nova Prime rész jött is meg 2 fegyver rész.
(LOL nem 75% kupont kaptam most, nyilván akkor nem lesz plat farmolás sem.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Temu
- Kezünkben az eddigi legvékonyabb és legerősebb gamer telefon, megvan az ára is
- One mobilszolgáltatások
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Dominator Titanium RGB DDR5 96Gb (2X48Gb) 7000Mhz Cl40!
- iPhone 15 Plus 128GB Black 100% akkuval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)