- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát nekem meg mint mondtam a legnagyobb bajom egyelőre a Reactor és Catalyst hiány, mert borzasztóan zavaró, hogy hiába a sok mod nem látom a full potenciált. Illetve ott a sok frame és nem is tudom rendesen használni őket. Loki-ra tettem Reactor-t, de bárcsak a Limbo-ra tettem volna, nekem az jobban bejön. Nagyon OP. Nezha is tetszik nekem, de nem láttam, hogy sokan játszanák.
Mindegy egyelőre rajta vagyok a Nightwave küldetéseken nagyon. Még lehet a halakat is kiszedem.Tegnap ESO-n volt szerencsém Saryn és Volt nuke build-eket látni. Hát kellenek az biztos. Wukong sehol nem volt. Bár még mindig szeretem a Wukong-ot elég sok mindenre.
Ami kicsit aggaszt, hogy a küldetések után grind lesz. Remélem terveznek még küldetéseket a jövőre meg idénre is. Hiába jók a küldetések, ha gyorsan elfogynak.
Ami még kezd megtetszeni(hála a küldetéseknek) az az Operátor. Ami ugye azt eredményezi, hogy kell Focus ahhoz meg Eidolon hunt. Szóval azért szépen fel van itt minden vezetve, hogy mindig legyen progression és valami ami hajtsa az embert. Bízom benne, hogy pár 100 óra után nem lesz unalmas. (Bár ha jön a 2. gyerek akkor majd örülök ha egyáltalán tudok majd játszani)
Jó, hogy mondod Ash-t. Azt is ki kell szednem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest