Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Nekem az operátornak van 3 féle ilyen "epertéma", de előnézetben csak 1 működik, a többi semmit nem csinál. Azt sem tudom, h hol szedtem össze ezeket.
Vik: nah, ne görcsölj, haladj nyugiban, ha elakadsz akkor esténként vagyok. Ha farmolni kell vmit, akkor szólj. Most solo derelict capture-t csináltam. Előnye, h a küldi rész hamar megvan, lehet farmolni. Nincs sok ellenfél, üres a map szinte. Lett egy vagon spore meg mittoménmik. Kavat code nem lett, ejj, majd ha csinálod Inaros-t, akkor segítenék...
Ignis-t most critre gyúrtam, meglepően jól dolgozik így, pedig a számok nem vmi magasak:
Heliocor is meglett, szintén crit build, a számok itt is csalósak. Kb. a 3-4. ütéstől csak red crit, szépen emelkedik is 3-5-8-10k -t sebez. Alapból 106% crit, ezt a blood rush tolja feljebb még.

És még villogok ezzel is, nagyon vicces cucc, jó vele játszani, de durvább küldiken azért az ignis jobban bejön:

Egy villanással öl, hatalmas sebzés. Próbáltam mást is rápakolni, stat build, akármi, de felesleges és kevésbé hatékony volt.Ash Prime kifarmolást javaslom, amit nem látnak, azzal nem igazán foglalkoznak. Ha tudsz kicsépelni energiát belőlük, akkor végtelen ideig lehet szinte játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival4 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest