Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Sikerült kilépnem az előző klánból (bár fogalmam sincs, hogy abba mikor és hogyan léptem bele
)
Mondjuk az egész szociális rész egy kicsit nehézkesnek tűnik nekem, de lehet csak azért, mert még nem igazán használtam. Vagy már "öheg" vagyok az új dolgokhoz...
Jelenleg a Mars rendszerben tartok, de egyre inkább kezd problémám lenni a Braton mk1 lőszerével. A kard kivételével (egyedül ez nem a kezdő fegyóm) már minden 30-as szintű. Igyekszem mindig felszedni a lőszert, ami esik, de mostanában egyre sűrűbben kell pisztolyt vagy kardot használnom, mert nem tudom pótolni azt, amit elhasználtam. Meg mondjuk a loot felvételnél is jó lenne, ha kicsit messzebbről, és esetleg kisebb magasságkülönbség esetén is hatékonyabban felvenné a lőszert/gömböt, bár lehet, ez meg néha a lagg miatt van, hogy 3-4 szer is át kell rajta szaladni.
Ha berak az ember egy reaktort, akkor csak a páncélnak lesz +30 pontnyi mod lehetősége, vagy a fegyvereknek is bővül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)