Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Használjátok az "Adaptation" modot? Én most fedeztem fel, valami új cucc elvileg.
Aki nem ismerné a modot: Adaptation, azaz adaptáció, magyarul minden ellen megvédi a warframe-t, amivel támadják, legyen az elemi sebzés (méreg, tűz, stb) vagy fizikai (slash, impact, stb). 90%-ra stackelődik úgy néztem 20 másodpercig és nem csak egyféle sebzést fog meg, hanem mindent egyszerre, ami éppen éri a páncélt!! Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy bemérgeznek, az elején még sebződik, aztán egyre csökken a sebzés és végül majdnem semmi, amíg 90%-on van a védelem méregre. Vagy egy nagyobb tömeg lő rád, az elején még érzed, aztán szinte semmi. A képernyő jobb fölső sarkában jelzi kis ikonokkal, hogy éppen mi ellen vagy védve, mennyi ideig és hány százalékban. Jól mutat mikor egyszerre 5-6 féle sebzés figyel ott...

Inarosnál ahol többezer az életerő, egy olyan mod, amivel közel sebezhetetlen harc közben???? De nemcsak Inarosnál, hanem a tank warframeknél (Valkyr, Chroma, Wukong, Ash, Rhino??) is már az elején félisten lesz a frame... Biztos, hogy jönni fog valami nerfelés, mert ez így iszonyat OP.
Szeretem ha nem halok meg lövésenként, de Inarossal így most még én is szégyellem magam harc közben, mikor bejön mellém egy játékos 300 hp-s maxos frame-el és esik-kel, én meg 4ezer hp-val sétálgatok a géppuskatűzben 11-es szinten (formázás alatt épp)...
.Majd letesztelem egy sortie-n is, mert sima pályákon nincs ellenfél, csak most már késő van ehhez...
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Garmin topik
- Nintendo Switch 2
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- Deep Pink XBOX Series kontroller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P51 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.