Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Nem csak a DotA klonoknal idegbajosak, hanem az osszes MOBA-nal lenyegeben ahol nem kovetik a metat.
A LoL amugy mar regen lenyomta a DotA-t, gyakorlatilag a legjatszottabb online jatek mar jo ideje, a WoW-ot is messze megelozte mar reg, es bar igaz hogy sok a nyomorult verpistike de maga a jatek isteni, szoval ha meg nem probaltad inkabb a LoL-t ajanlanam mint a DotA 2-t, sokkal kiforrottabb es hangulatosabb jatek szerintem. Na meg ha van par ismerosod akivel tudsz csapatban jatszani az elmeny hatvanyozodik. 
-
HaaS
addikt
Warframe-ben - nagy szó - már három napja nem volt nálunk újítás (ja de, a Rhino kapott némi izmot, meg a Trinity is nyúlcipőt). Na mindegy... nemtom hogy mondjam. Szóóóval... van egy "bája"
. Jó betoppanni, tíz-húsz perc alatt felfrissülni benne.
A legjobban mégis az tetszik, hogy állandóan felfedezek valami újat. Sok apróság van, de például csak ezen a héten jöttem rá, hogy a Lokinak az a szkillje, ami a lövöldözős srácok kezéből kitépi a fegyvert, no az működik az üreskezű zombikra is: általában tőből tépi ki a karjukat
! Hogy röhögtem már ezen is
! Szóval csupa móka játék, szeretem!Hát ahogy beleolvastam a topikba, jó lesz ez a Warface (egyszer), csak még sehogyan sem állnak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A LoL amugy mar regen lenyomta a DotA-t, gyakorlatilag a legjatszottabb online jatek mar jo ideje, a WoW-ot is messze megelozte mar reg, es bar igaz hogy sok a nyomorult verpistike de maga a jatek isteni, szoval ha meg nem probaltad inkabb a LoL-t ajanlanam mint a DotA 2-t, sokkal kiforrottabb es hangulatosabb jatek szerintem. Na meg ha van par ismerosod akivel tudsz csapatban jatszani az elmeny hatvanyozodik. 
. Jó betoppanni, tíz-húsz perc alatt felfrissülni benne.
! Hogy röhögtem már ezen is