Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Hát, ha azt vesszük, hogy nyílt hétvége óta már egyszer volt patch... ja meg most valahogy máshol hordják a wf-ek rövid tőröket (végre)! Ezt perpill ma vettem észre. Nem hiszem, hogy eltűnne a játék, mert jó... bár én nem ismerek sok mmotps-t
.No, nem offolok, mert elhajtanak
! -
HaaS
addikt
Warframe-ben - nagy szó - már három napja nem volt nálunk újítás (ja de, a Rhino kapott némi izmot, meg a Trinity is nyúlcipőt). Na mindegy... nemtom hogy mondjam. Szóóóval... van egy "bája"
. Jó betoppanni, tíz-húsz perc alatt felfrissülni benne.
A legjobban mégis az tetszik, hogy állandóan felfedezek valami újat. Sok apróság van, de például csak ezen a héten jöttem rá, hogy a Lokinak az a szkillje, ami a lövöldözős srácok kezéből kitépi a fegyvert, no az működik az üreskezű zombikra is: általában tőből tépi ki a karjukat
! Hogy röhögtem már ezen is
! Szóval csupa móka játék, szeretem!Hát ahogy beleolvastam a topikba, jó lesz ez a Warface (egyszer), csak még sehogyan sem állnak vele.
-
HaaS
addikt
Nálunk többféle agyhalott is van:
I. kategória: az örök n00b, aki nem próbálja megérteni azt, ami körülötte történik (pölö nem vesz ammo pakkot, olyat farmol, ami nem is létezik ott stb.)
II. kategória: killercsávók, ezeknek mindegy mi van, de ők ölnek (30-as HEKről, kalapácsról felismerhetők)
III. kategória: spurigyerekek, ezek rohangálnak fel és alá, mint fing a gatyában (Loki-típusúak rendje)
IV. kategória: nyávogók rendje ("f00k már megint nem esett a bp"), ezen belül van abszolúte tahó fajta is, aki kilép azonnal, ha host, akkor is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Le Mans Ultimate
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
! Hogy röhögtem már ezen is
! Szóval csupa móka játék, szeretem!