Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
Nekem a Spitfire mk1a-val jöttek meg a sikerélmények RB-ben. Nem vagyok teljesen biztos a pontos típusban, tier egyes első spitfire azt hiszem, 2.3 vagy max 2.7 BR-el.
És most nagy tierben is Angolokat szeretem legjobban. Typhoon (a cannonos) úgy húz mint a bivaly, és szaggat elég rendesen, és azért tűrhetően fordul is. Spitfire már annyira nem tetszik 3-as tierben mint a kis kettes méregzsák, de azért nem rossz
Azt hittem majd a németek fognak bejönni, mert AB-ben is állandóan B&Z taktikát követtem, de nem... FW széria szánalmasan emelkedik (nem is értem...), BF gépek nem rosszak, azok tetszenek, velük járok még RB-zni.
AB-ben oroszokat szeretem, de RB-ben szerintem nagyon gyatrák... lehet csak én vagyok béna (vagyis inkább biztos
) de spitfire/typhoon/bf-109 repcsikkel legalább tudok aprítani.
Amcsiból aa... nem tudom valami tier 2-es gépet ajánlott RG4L kolléga, talán F2A volt pont
Na az nem volt rossz, de nem tetszenek amerikaiak úgyhogy hagytam is a nemzetet, japókat se viszem. Bár már gondolkodtam hogy utóbbit el kéne kezdeni.
Ja, az lemaradt hogy én is full kezdő vagyok, illetve kb 8-9 hónapja WT-zek, de amúgy nem nagyon játszottam még repülős játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple MacBook Air M2 256GB
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest