Hirdetés
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
Cseri0058 #3629 üzenetére
Pont ezért hisztiztem múltkor, hogy állandóan kicsinálják vagy a csövet, vagy a tornyot. Mondjuk én meg ma második lövésből kigyepáltam az IS-1 crew-jait, legalábbis úgy gondolom így volt, mert hirtelen surface unit destroyed, az IS-1 meg ott maradt szinte sértetlenül. Amúgy nagy általánosságban itt nem kell attól tartani, hogy toronyról pattog az ember, bátran kell lövöldözni azt is, inkább mint a testet, mert nagyobb az esélye a kill-nek, illetve annak, hogy lesérül az ágyúja. Meg itt nincsenek olyan képtelen baromságok, hogy a majd 135-ös pennel rendelkező Tigris AP skulóját pattintja 50 méterről szemből a SU-152. Akárhányszor találkoztam vele, mindig belőttem a rohadékot. Itt nincs semmi idióta randomfaktor, akkor pattan amikor tényleg pattannia kell. Nagy kaliberű lőszereknél nagyon ritkán találkozok "target undamaged" anomáliával, nem úgy mint a WoT-ban, ahol 5 egymás utáni lövésből (50 méterről, oldalról, sőt sokszor motortérről is) "didn't penetrate that armor", ami megint a vicc kategória. Elnézést a WoT-osoktól, hogy mindig felhozom, de ez az igazság.
Ami nagyon tetszik még, hogy szinte pontosan tudom, hogy mikor fogok kigyújtani valakit. Elég csak a motortér környékére célozni, és vagy instant kill, vagy motor kaputt, vagy gyullad szegény pára. WoT-ban lövöldözheted a seggét, ha nem tudod hol a weak point.És igen, jól írja Micsurin kolléga, az életben is sokszor volt instant ágyú leamortizálás, elég volt oldalról a tornyot úgy belőni, hogy többé ne tudják mozgatni az ágyút. Az a jó ebben a játékban, hogy igazából most nem tudom eldönteni, hogy melyik a nagyon jó tank. van, hogy oneshotolják a Tigrincset, de máskor meg kibírja még az atomtámadást is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Linux haladóknak
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest