Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PAtr0n

addikt

válasz Cseri0058 #3629 üzenetére

Pont ezért hisztiztem múltkor, hogy állandóan kicsinálják vagy a csövet, vagy a tornyot. Mondjuk én meg ma második lövésből kigyepáltam az IS-1 crew-jait, legalábbis úgy gondolom így volt, mert hirtelen surface unit destroyed, az IS-1 meg ott maradt szinte sértetlenül. Amúgy nagy általánosságban itt nem kell attól tartani, hogy toronyról pattog az ember, bátran kell lövöldözni azt is, inkább mint a testet, mert nagyobb az esélye a kill-nek, illetve annak, hogy lesérül az ágyúja. Meg itt nincsenek olyan képtelen baromságok, hogy a majd 135-ös pennel rendelkező Tigris AP skulóját pattintja 50 méterről szemből a SU-152. Akárhányszor találkoztam vele, mindig belőttem a rohadékot. Itt nincs semmi idióta randomfaktor, akkor pattan amikor tényleg pattannia kell. Nagy kaliberű lőszereknél nagyon ritkán találkozok "target undamaged" anomáliával, nem úgy mint a WoT-ban, ahol 5 egymás utáni lövésből (50 méterről, oldalról, sőt sokszor motortérről is) "didn't penetrate that armor", ami megint a vicc kategória. Elnézést a WoT-osoktól, hogy mindig felhozom, de ez az igazság.
    Ami nagyon tetszik még, hogy szinte pontosan tudom, hogy mikor fogok kigyújtani valakit. Elég csak a motortér környékére célozni, és vagy instant kill, vagy motor kaputt, vagy gyullad szegény pára. WoT-ban lövöldözheted a seggét, ha nem tudod hol a weak point.

És igen, jól írja Micsurin kolléga, az életben is sokszor volt instant ágyú leamortizálás, elég volt oldalról a tornyot úgy belőni, hogy többé ne tudják mozgatni az ágyút. Az a jó ebben a játékban, hogy igazából most nem tudom eldönteni, hogy melyik a nagyon jó tank. van, hogy oneshotolják a Tigrincset, de máskor meg kibírja még az atomtámadást is.

• Micsurin

nagyúr

válasz Cseri0058 #3629 üzenetére

mert a valoságban nem volt elég 1 lövés ugye ???!!! :DDD

más: Amcsi ágon a naval jetet vagy a sabrekat érdemes huzni ??? :)

Új hozzászólás Aktív témák