Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BerserkGuts

addikt

válasz KROK640 #16967 üzenetére

Próbáld tesztelni árkádban amikor látod a távolságot mert szerintem neki távolabbról jönnek a lövedékek pl:neki 1000méter neked meg 800 a hatótáv és hiába kezdtétek egyszerre ha őt el se érik a lövedékek szóval ő már elfordult 850-nél de lőtt egy sorozatot előbb 1000-ről te neked meg csak 800-on belülről volna esélyed.

A 800méter meg a fegyver összetartás maxja de attól még a vízben vagy földön nem kéne eltűnnie a lövedéknek és vannak eltérések pl: jeteknél BR 12-13 van aminek 1200+ méter hatótávja van de BR6-nál is találni nagy hatótávolságú ágyúkat a gagyik meg 800ig se mennek el. Ez a gusztustalan hazudozás ebben a játékban mert valójában 3-4km-ig halálos és ilyen bádoglemezes szar repülőket simán szétszednek.

Én ezt vettem észre nem is próbálok szembe sorozni a jobb ágyú ellen inkább kitáncolok el se talál és ha majd 800-on belül vagyok esetleg megpróbálom de inkább lefogom fordulni (általában jobb géppel megyek ami jobban fordul)

De az is lehet ha mind a ketten egyforma géppel vagytok szóval egyforma ágyúval de teljesen az kell hozzá hogy ugyan az gép legyen még nemzeten belül is mert ott is van eltérés.
    pl: amcsi prémium splitfireMK IX Ennél észre vettem hogy igen a szerver lagg miatt lehet valakinek előnye. De lehet látni tankoknál is hogy repül ugrál valaki vagy az én gépem miatt vagy az övé ami laggol de nem találja a játékost ilyenkor ki se írja pedig packet loss van.
    De a fákat oszlopokat kerítéseket is érdemes egy apró sorozattal tesztelni mert ott is észre venni hogy helo szia eltűnt a lövedék most épp nincs szerencséd.

Na meg a játék elején a vissza számolás már ott laggol :DDD stopperrel megnézed teljesen más időzónába került a játék:
    1 kicsi késés és jön a 2 aztán kompenzáció rohadt gyors 3 lesz belőle és így tovább....

Új hozzászólás Aktív témák