Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz SpaceJam #14100 üzenetére

Megértelek. Ugyan az egyik legjobb dolgot a backupot is abból lehet venni (tudom, téged nem érint) de már sajnos azt is sokkal kevesebbet és nehezebben lehet szerezni mint eddig :(
    Azért annyiból nem hülyeség a BP, hogyha nem fizetsz GE-t is, kapsz egy repcsit, meg időnként boostereket, matricákat ilyesmiket. Ha pedig fizetsz, akkor özönnyi ajándék lep el, pláne ha régóta és rendszeresen naponta belépkedsz, elvégre 5BP pont minden belépés, vagyis két naponta akkor is kapsz ajándékot, ha még meccset sem kezdeményezel. Ha pedig le is játszol 1-2 warbound kihívást akkor naponta több ajándékra is lehet lehetőséged. (ha fizettél, ha nem akkor jóval szerényebben osztja a játék az ajándékokat).

Mindenesetre azzal h lehoztam a szezonbeli kihívásokat (aminek az értelmére még nemigazán jöttem rá) azóta pláne semmi motiváció, durva, hogy még kötvény feladatokat is lehozva pár naponta nevetséges 80 WB-t kap az ermber...

Sajnos elég ritkán repülöm azt amit szeretnék, egyrészt a klántársak, másrészt a játék miatt, ugyanis ezutóbbi úgy lett sajnos fel setupolva, hogy lehetőség szerint ne érje meg Tier 2, de méginkább Tier 3 alatt játszani. Nekem meg a kedvenc BR-em már egy ideje 1.7-2.0 a könnyű járműves meccsek a kedvenceim.

Új hozzászólás Aktív témák