- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
SpaceJam #14100 üzenetére
Megértelek. Ugyan az egyik legjobb dolgot a backupot is abból lehet venni (tudom, téged nem érint) de már sajnos azt is sokkal kevesebbet és nehezebben lehet szerezni mint eddig
Azért annyiból nem hülyeség a BP, hogyha nem fizetsz GE-t is, kapsz egy repcsit, meg időnként boostereket, matricákat ilyesmiket. Ha pedig fizetsz, akkor özönnyi ajándék lep el, pláne ha régóta és rendszeresen naponta belépkedsz, elvégre 5BP pont minden belépés, vagyis két naponta akkor is kapsz ajándékot, ha még meccset sem kezdeményezel. Ha pedig le is játszol 1-2 warbound kihívást akkor naponta több ajándékra is lehet lehetőséged. (ha fizettél, ha nem akkor jóval szerényebben osztja a játék az ajándékokat).Mindenesetre azzal h lehoztam a szezonbeli kihívásokat (aminek az értelmére még nemigazán jöttem rá) azóta pláne semmi motiváció, durva, hogy még kötvény feladatokat is lehozva pár naponta nevetséges 80 WB-t kap az ermber...
Sajnos elég ritkán repülöm azt amit szeretnék, egyrészt a klántársak, másrészt a játék miatt, ugyanis ezutóbbi úgy lett sajnos fel setupolva, hogy lehetőség szerint ne érje meg Tier 2, de méginkább Tier 3 alatt játszani. Nekem meg a kedvenc BR-em már egy ideje 1.7-2.0 a könnyű járműves meccsek a kedvenceim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Egyedi ékszerdobozka
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest