- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Ritka igen, de pl. a frontline missziókat szeretem, jól tejelnek, meg jól el lehet húzni, főleg nagyobb tierben, ahol már sok a Heavy tank, meg a Heavy pillbox, azokat meg nem dobja ki akármi.
De sima pályán is előfordult, hogy elhúzódott a meccs, sőt domination-ban sem volt ritka. Ki kell fogni, hogy hasonlóan jó csapat legyen mind2, menjen az adok-kapok.
Mostanában az Me-410 A2 és B2-vel szórakozok, a fejlesztett lőszer (HVAP-T) az 50mm-es ágyúban nagyon jó, szedem a heavy tankokat vele. Ha nincs szerencsém, és az ellen konvojában orosz IS-ek vannak, na ott már érződik a russian bias, nyelik az 50mm-est, érdekes módon a tigriseket azonnal pukkasztom.
De bunkert is romboltam már vele, csak be kell lőni a résen. Ahhoz mondjuk egy 23mm-es robbanó is elég ha bemegy.csongi:
Néha csinálom, hogy vadásszal felmászok a bombereinkhez, és support-ot adok, aki jött feléjük, végeztem vele. Néha olyan jól sikerül, hogy közben van vagy 3-4 killem is. De igazából az lenne a jó ha tényleg kötelékben mennének, több esélyük lenne. Csak sokan ugye zuhanóbombáznak, mert kell a kill, meg nem akarják magukat szétlövetni a magasban, lassan repülve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Építő/felújító topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Borderlands 4
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest